UTA Arad

Fără amical în weekendul liber pentru UTA? Barna și Burlă – destinați să joace, vineri, la Sebiș





Laurențiu Roșu a revenit din mini-vacanța de patru zile în Spania și gândește foarte atent pașii pentru săptămânile ce urmează. Sigur, toate tunurile sunt puse pe cei de la FC Brașov, oaspeții arădenilor pentru ziua de duminică, la Șiria, dar antrenorul UTA-ei privește și în perspectiva celorlalte partide ale primăverii, la fel de importante pentru „roș-albi”. Asftel, se pare că s-a renunțat la ideea disputării unui amical de gală în weekend-ul liber pricinuit de excluderea Pîncotei, printre posibilii adversari numărându-se la un moment dat Steaua, Dinamo sau Astra. Roșu și colaboratorii doresc să evite eventualele accidentări ce ar putea apărea pe fondul ambițiilor și orgoliilor ce iscă astfel de dueluri. În plus, există câțiva jucători cărora zilele fără joc oficial le prind numai bine, în sensul că pot recupera din punct de vedere fizic timpul pierdut. Vizați sunt în special Piccioni, Tănase, Curtuiuș sau Muntean.

Apoi, pentru juniori, dar și fotbaliștii care nu se află pe lista de 15 depusă la Federație există mereu și varianta partidei oficiale la Liga 3-a. Pentru portarul Barna (foto) și fundașul Burlă, șansa ar putea veni chiar în acest weekend, în derby-ul județean de la Sebiș. Dintre juniori, Costin, Stahl și Copaci, dar și unul dintre Jorza și Tănase ar putea evolua și ei pe malul Crișului Alb, în cadrul etapei a 16-a eșalonului trei. Din această iarnă, drept de joc la „satelit” are și Norbert Polgar, dar el este accidentat deocamdată și rămâne în tribună și la acest sfârșit de săptămână.

FOTO: UTA Media Design

5 comentarii

  1. Foarte bine, plus ca ce amical sa faci cu Steaua sau Dinamo pe terenul de 1500 de locuri din Siria? Sau chiar si pe Motorul, daca mai este functional. Nu vreau sa intreb a cui a fost ideea pt. ca nu e deloc stralucita.

    0
    0
  2. eu zic bagati prima echipa cu sebis.Da doamne minte romanului
    A fost o data U Craiova–a fugit dupa 2 iepuri.Eu zic sa promoveze UTA cand promoveaza Sebis

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button