National Sebis

Sebișul, mai aproape ca oricând de punctele cu Ighiul: FRF-ul a respins apelul grupării din județul Alba!





Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de fotbal a respins recursul echipei de Liga a 3-a Performanţa Ighiu, cu privire la decizia Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor în „speța”  Souleymane Keita. Sebișenii au demonstrat că legitimarea senegalezului la formația din județul Alba a fost nelegală, iar apelul conducerii Ighiului a fost inutil.  ”Respinge excepția tardivității ca neîntemeiată, raportat la cadrul procesual. Respinge recursul declarat de ACS Performanţa Ighiu împotriva Hotărârii nr. 334 din 02.02.2017 pronunțate de CNSL a FRF, în contradictoriu cu CS Național Sebiș ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunţată azi, 14.03.2017, în şedinţă nepublică, la sediul FRF din  Bucureşti, str. Vasile Şerbănică, nr.12, sector 2”, se arată în motivarea apărută pe site-ul oficial al FRF.

Așadar, victoria liderului din C4 este confirmată, dar asta nu s-a transpus deocamdată și prin câștigarea celor trei puncte la „masa verde”. „Din câte ne-a comunicat avocatul, Comsia de Disciplină este cea care trebuie să ia act de respingerea recursului celor de la Ighiu și să decidă în consecință. Teoretic, ar trebui să avem cu 3 puncte mai mult în clasament”, ne-a declarat Călin Cojocaru, antrenor și manager al Naționalului.

Cazul poate depăși granițele țării, atâta timp cât conducerea Ighiului nu exclude un apel la TAS. „Aşteptăm să aflăm verdictul Comisiei de Disciplină, după ce ni s-a respins recursul. Nu ştim dacă vom ajunge la TAS, în primul rând trebuie să ştim dacă vom pierde punctele sau nu. S-a constatat că Keita nu a fost legitimat valabil. Dosarul va ajunge la Comisia de Disciplină va decide dacă Performanţa Ighiu a fost de bună credinţă şi va rămâne rezultatul de pe teren, sau vom pierde toate punctele”, a comentat Armando Popescu, finanţatorul Performanţei Ighiu, pentru ziarulunirea.ro.

În altă ordine de idei, clubul Național Sebiș exprimă sincere condoleanțe familiei, dar și clubului ACS Poli Timișoara, pentru dispariția fulgerătoare a lui Adrian Stoicov. Acesta avea doar 49 de ani, și a fost diagnosticat cu o boală grea. În 1985, Stoicov a fost coopat la Poli, a debutat la echipa mare doi ani mai târziu și a fost component de bază (ca fundaș stânga) al generației ce a înfruntat pe Atletico Madrid și Real Madrid, la începutul anilor 1990. Stoicov a mai evoluat la UMT, FC Național  (Progresul București), CFR Timișoara, Inter Sibiu și Cetate Deva.









2 comentarii

  1. Cojocarule ocupate tu de echipa ca nu Jucați nimic și mai lasă imaginea asta de organizator de competiții ca tu din Cité se pare te intitulez antrenoras!

    0
    0
    1. la critici toti ne pricepem ,cojocaru chiar face o treaba buna la sebis a facut si transferuri bune dar are si ghinion cu accidentarile,gen birsanel avramescu cind vor intra cei 2 se va scimba situatia

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button