28/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Gol tardiv pentru Chindriș: „Să fim mai umili, mai modești și să muncim mai mult”

Cel de-al doilea gol stagional al lui Chindriș (după cel din tur de la Tărlungeni) nu a produs efecte și asupra liniei de clasament a „Bătrânei Doamne” după meciul cu FC Brașov. La Șiria, arădenii au pierdut cu 2-1, reușita mijlocașului defensiv al „roș-albilor” venind prea târziu pentru ca soarta confruntării să se poată schimba. Totodată, Chindriș este fotbalistul care, până azi, înainte parada lui Fl. Iacob în fața lui Petre, a ratat ultimul un penalty pentru „roș-albi”. Tot în acest sezon a mai irosit o lovitură de la 11 metri și Copil, chiar în prima etapă a campionatului, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

– Ce s-a întâmplat azi Marius în puține cuvinte?

– În prima repriza au ajuns o dată la noi la poartă și ne-au dat un gol. În a doua repriza la fel. Noi am avut ocazii, dar nu le-am fructificat. Cel puțin a doua repriza am dominat-o, dar, dar din păcate, nu a fost suficient. Azi, brașovenii nu au fost mai buni ca noi, au fost doar mai pragmatici. Trebuia să fim și noi mai concentrați în atac.

– O reușită tristă pentru tine…

– Am marcat dar n-am câștigat, preferam să nu dau eu gol dar să luăm toate punctele azi. Eram mai fericit, așa este doar o realizare personală, ce-mi aduce, poate, puțin mai multă încredere în mine.

– Cum evaluezi în acest moment șansele echipei la promovare?

– Am pierdut o luptă, dar continuăm războiul. Trebuie să fim uniți și să trecem peste acest eșec. Totodată, trebuie să fim mai umili, mai modești, să muncim mai mult și să câștigăm. Degeaba se spune că suntem buni și ne laudă toți, trebuie să demonstrăm pe teren că suntem o echipă bună și că merităm să ajungem pe locul 2.

– Ești unul dintre jucătorii care au ratat un penalty în acest sezon, azi, din păcate a venit rândul lui Petre…

– Se întâmplă și fotbaliștilor mari, de la cluburi importante din lume, nu trebuie acuzat Petre. Știu ce simte în aceste momente, numai de critici nu are nevoie acum, ci de încurajări.

– E binevenită pauza de două săptămâni până la următorul meci oficial?

– Cred că da. Avem timp să încărcăm și mai mult din punct de vedere fizic, să mai lucrăm la relațiile de joc, dar să ne și recuperăm jucătorii cu probleme amicale. Este clar că de acum înainte chiar nu mai avem voie să facem pași greșiți. Ne trebuie forță pentru a câștiga împotriva oricui, indiferent de teren.

FOTO: UTA Media Design

 

 

0
0
%d blogeri au apreciat: