UTA Arad

La revenire, Curtuiuș a produs prima fisură majoră în defensiva Brașovului: „Dacă jucăm ca în repriza a doua, vom mai aduna multe puncte”





Sesizând ziua mai slabă a lui Dumitru Copil și nevoia de un fotbalist împins în coasta apărării „stegarilor”, Laurențiu Roșu a apelat la Marius Curtuiuș din primul minut al reprizei a doua. Atacantul de 27 de ani reintrase în efort normal doar de patru zile, după perioada în care a fost diagnosticat cu o formă ușoară de varicelă și a adus plusul de combativitate în ofensivă.

Practic, fostul bistrițean a avut prima ocazie de gol importantă pentru UTA, cu lovitura sa de cap din debutul mitanului secund.  Apoi, Curtuiuș avea să obțină penalty-ul din care arădenii puteau reintra în joc mai repede, adică în minutul 79, dacă Fl. Iacob nu ar fi intuit execuția lui Petre. „E bine să fiu din nou în iarbă, dar preferam să rămân pe margine, iar echipa să câștige acest meci important. Oricum, nu trebuia să pierdem astăzi, nu au fost mai buni. Noi am dominat clar repriza a doua, practic diferența s-a făcut la cele două contre. Personal, m-am simțit destul de bine, deși era clar că nu puteam fi la 100% după cele 10 zile de pauză. M-am zbătut cât am putut, am scos și acel penalty, păcat că am ratat atât de mult azi, din toate pozițiile. Una peste alta, a fost o experiență neplăcută acest prim joc al meu la Șiria, cu toate că atmosfera a fost extrem de plăcută, iar suporterii ne-au încurajat tot meciul”, a precizat al treilea marcator al „roș-albilor”, după Petre și Muntean, cu mențiune că acesta din urmă a înscris toate cele 8 goluri în tricoul Olimpiei.

Marius Curtuiuș susține că încă nimic nu e pierdut. „Și dacă am fi câștigat cu Brașovul, tot nu era gata campionatul, nu am fi promovat azi. Se joacă, sunt multe meciuri directe și mergem mai departe. Trebuie să jucăm așa cum am făcut-o în a doua repriză și vom mai aduna multe puncte”, e concluzia șeptarului utist.

4 comentarii

  1. mai flacau , cand echipa cu care te lupti la promovare ia 6 pct. in tur retur …esti cam ,,pa,,…acum daca tu spui ca daca o sa jucati tot asa si veti castiga tot…eu sper totusi sa se schimbe ceva in jocul vostru…ca daca jucati ca in meciul de astazi si de acum inainte se numeste tot ,,pa,, promovarea

    0
    0
    1. Da, ai dreptate Marius, e posibil sa mai smulgeti cate un punct cinstit cu balotesti, afumati, poate chiar si cu clinceni…de mai mult nu poate fi vorba. Doar cu numele UTA, fara echipa, antrenor si stadion nu prea se pot emite pretentii…

      0
      0
  2. Mariuse, eu te cred ca i-ati dominat pe brasoveni dar, i-ati dominat fara niciun pic de orizont, total haotic. Mariuse, eu iti zic ca, daca brasovul isi rezolva situatia financiara, UTA. nu mai are nicio sansa la locul doi care duce direct la promovare,nu mai zic ca, si locul trei este destul de complicat si chiar daca ocupati locul trei,nu vad promovarea la baraj cu oricare dintre echipele de liga1a !!! Trebuia sa intrati pe teren decisi pt. a castiga acest meci dar, s-a intrat cu frica de rezultat si asta va fost fatal si acuma nu va ramane decat sa stati la mana altor echipe si bineanteles sa nu mai faceti pasi gresiti ceea ce nu cred ca nu ve-ti face acesti pasi la cum s-a jucat cu brasovul !!! Eu nu mi-asi dori in ruptul capului sa veniti iarasi la Targoviste anul viitor dar parca vad ca asa se va intampla la cum jucati !!!

    0
    0
  3. Va fi foarte greu la promovare acuma cu infrangerea asta Mariuse pt. ca asa cum a declarat si Rosu, va intra in cartile promovarii atat Mioveni cat si Chindia daca va castiga la Braila !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button