UTA Arad

Petre a făcut primul antrenament sub comanda lui Isăilă și s-a întâlnit cu Daum: „Sunteți norocoși că jucați fotbal!”





Aventura golgheterul UTA-ei la echipa națională de tineret a început duminică seara. Adrian Petre a ajuns cu avionul la București, ieri s-a antrenat separat căci duminică jucase 90 de minute în partida de campionat cu FC Brașov, iar în această dimineață a răspuns de la A la Z comenzilor selecționerului Daniel Isăilă.

După antrenament, „triclorii mici” au avut parte de o surpriză, aceștia fiind vizitați de selecționerul primei reprezentative, Christoph Daum. Acesta a dorit să le transmită un mesaj de încurajare: „Voi sunteți viitorul fotbalului românesc! Trebuie să fiți bucuroși că sunteți aici, dar asta trebuie să vă și ambiționeze. Aveți un antrenor foarte bun în care eu am mare încredere! Munciți! Eu vă aștept la prima reprezentivă. Și nu uitați, sunteți norocoși că jucați fotbal!”.

România Under 21 decolează spre Spania în această după amiază, urmând ca vineri și luni să dea piept în meciuri de verificare cu reprezentativele similare ale Rusiei și Danemarcei. Atacantul arădean e coleg de cameră cu unul dintre cei opt fotbaliști de la Viitorul Constanța convocați la tineret. Este vorba despre colegul de generație, Andrei Ciobanu, tot jucător cu profil ofensiv, obișnuit – însă – cu benzile terenului.

Cele două partide amicale vor fi primele ale lui Isăilă pe banca tehnică a reprezentativei Under 21 înaintea startului preliminariilor pentru turneul final al Euro 2019, care va avea loc în Italia.

FOTO: frf.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button