02/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Se mișcă ceva pe „Motorul”, dar nu la nivel de gazon, echipa își schimbă locațiile de antrenament

De ieri, Primăria a început timid lucrările de reamenajare a arenei „Motorul”. Deocamdată, se acționează doar pe laturile terenului, respectiv s-au desființat gardurile și s-au făcut primele măsurători pentru a se turna fundația noilor tribune.

Deocamdată, la nivel de gazon, „Cuiul lui Pepelea” din Aradul Nou, nu s-a mișcat nimic și e greu de prevăzut când se va întâmpla asta. Gazonul hibrid de genul celuia de pe „Nou Camp” sau „City of Manchester”, respectiv operațiunea de montare a acestuia,  costă câteva sute de mii de euro, bani pe care nu i-am regăsit la capitolul investiții al instituției de la kilometrul zero pe anul 2017. Poate, or fi prinși la reparații…

În tot acest timp, echipa își mută încet dar sigur locațiile de antrenament. Există variantele stadionului „Gloria”, dar și terenurile de la ICRTI și Sânnicolau Mic. În această dimineață, utiștii s-au antrenat la Sala de Fitness Cross Arad, urmând să aibă parte de o săptămână foarte grea, cu ședințe axate (chiar și două pe zi) pe pregătirea fizică. Se pare că Bogdan Burlă se va antrena normal, în timp ce Polgar rămâne deocamdată pe margine.

Vă reamintim că UTA are parte de etapă liberă la finalul acestei săptămâni ca urmare a excluderii din campionat a celor de la Șoimii Pîncota.

0
0
%d blogeri au apreciat: