Gloria LT Cermei

După principiul „orice om de la sat vrea la oraș”, Bulza anunță un derby zonal încins la Sebiș





După UTA II, cu care în mod suprinzător a remizat (1-1), Național Sebiș întâlnește și cealaltă divizionară a treia arădeană. De data aceasta vorbim despre un adevărat derby zonal, atâta timp cât Cermeiul e la 35 de kilometri distanță de orașu de pe Crișul Alb. Mai mult, după înfrângerea din tur, ce avea să deschidă o serie negativă pe teren propriu pentru „roș-albii” de pe Teuz, aceștia din urmă spuneau că vor face tot ce le stă în putință să-și ia revanșa.

Ocazia se naște vineri după-amiază, într-un moment destul de dificil pentru sebișeni. Aceștia tocmai au pierdut primul loc în clasament, iar un nou rezultat negativ ar inflama și mai mult atmosfera la club. A apărut deja o primă falie între primarul Feieș și președintele-antrenor Cojocaru, iar o ratare a celor trei puncte cu Cermeiul ar lărgi – probabil – și mai mult această ruptură.

Așadar, presiunea pare a fi pe gazde, pe când Cermeiul pare a avea doar de câștigat de pe urma acestui meci. „Înainte de toate, trebuie să spun că respectăm foarte mult orașul Sebiș și pe primarul său pentru investițiile în sport și în fotbal. Au o bază sportivă excelentă și susțin de ani buni activitatea fotbalistică la un nivel ridicat. Sunt un exemplu de urmat și tocmai de aceea ar fi cu atât mai prețios un posibil rezultat pozitiv al nostru acolo. Știți cum se spune, că orice om de la sat vrea la oraș. Cam asta e valabil și pentru noi, cu mențiunea că trebuie să demonstrăm că merităm să ajungem acolo. Așadar, motivația ar putea fi mai mare din partea noastră”, a spus Petre Bulza.

Pe de altă parte, președintele Cermeiului nu crede că partida de vineri e de totul sau nimic pentru adversari.  „În primul rând, va fi un meci între două cluburi ce se respectă. Meciul pleacă de la 0-0, iar noi vom face totul pentru un rezultat pozitiv. Și mai sunt convins că Sebișul nu-și joacă promovarea în meciul cu noi. Sigur, e o partidă importantă, dar nu decisivă”, mai consideră Bulza.

Față de sebișeni, care s-ar putea să nu-i recupereze nici acum pe Avramescu sau Bârsănel, Cermeiul are tot lotul valid pentru acest meci. Inclusiv, juniorii Ianc și E. Varga.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button