UTA Arad

Utistul Andor, pregătit să revină în primul „11” chiar împotriva unei foste echipe: „Să demonstrăm că ne batem până la capăt pentru această promovare!”





Etapa liberă a decurs cum nu se putea mai prost pentru „Bătrâna Doamnă”. Cu excepția Olimpiei Satu Mare, bătute – de altfel – la Sfântu Gheorghe, toate echipele din plutonul fruntaș al ligii secunde au adăugat câte trei puncte în clasament. Așa se face că arădenii au alunecat până pe poziția a patra, iar la orizont se întrezăresc confruntări extrem grele, chiar decisive.

Laurențiu Roșu recunoștea că unul dintre astepectele pozitive ale weekendului fără meci oficial este recuperarea jucătorilor accindetați, respectiv punerea la punct a acestora cu pregătirea fizică. Unul dintre aceștia este Cristi Andor, al patrulea marcator din lotul UTA-ei, care în 2017 nu a început niciun meci ca titular în primul „unsprezece”. Se știe că fotbalistul a părăsit cantonamentul din Spania la mijlocul său pentru o durere la nivelul  sciatic. A stat pe tușă o săptămână, se părea că va fi bine pentru meciul cu Brăila, dar o recidivă l-a ținut acasă. „În acel moment, nu credeam că o să-mi revin prea repede. Dar, ca prin minune, m-am culcat cu dureri și m-am trezit sănătos. Asta era acum trei săptămâni, mi-am reluat de atunci antrenamentele la capacitate maximă, dar nu am apucat să joc decât pe finalurile meciurilor cu Reșița, Mioveni și Brașov. A fost alegerea antrenorului și o respect, poate nici nu am fost sută la sută pregătit fizic, cum mă simt acum de exemplu”, ne-a mărturisit fotbalistul de bandă al arădenilor.

Absența a lui Andor din formula de start a „Bătrânei Doamne” coincide și cu ieșirea din grații și apoi accidentarea lui Burlă, drept pentru care Roșu a folosit juniori doar de la mijloc în sus. Cel puțin Vîlceanu, punct fix în ultimele ale „roș-albilor”, a fost unul dintre jucătorii care au blocat, oarecum, titularizarea lui Andor. „Eu nu privesc așa lucrurile, cred că depind doar de mine, de felul cum răspund la antrenamente și jocuri, dacă fac sau nu parte din formula de start. Probabil, dacă eram de neînlocuit, Mister ar fi găsit o soluție să mă folosească. Avem destui juniori buni în lot, pe diferite posturi, așa că nu cred că sunt victima lor, cum s-ar spune. Vom vedea ce va fi duminică, cert este că mă simt foarte bine și mi-aș dori să joc”, a adăugat utistul.

Cristi Andor se află între meciurile cu două dintre fostele sale echipe, FC Brașov și Luceafărul Oradea. „Chiar dacă Brașovul e una dintre echipele bune ale seriei, nu cred că meritam să pierdem. Din păcate, am făcut-o și ne-am complicat serios situația în zona promovabilă. La începutul anului, speram să putem sărbători promovarea chiar la Timișoara, dar acum, se pare, că acest lucru nu va mai fi posibil. Vom avea de luptat până la capăt și trebuie să demonstrăm că avem armele necesare încă de duminică, în partida cu Luceafărul Oradea. Am activat acolo, sunt un club serios, care nu au avut niciodată probleme cu banii. Au patron, nu depind de bani publici, o să-și vândă scump pielea duminică. Vor încerca să profite de faptul că presiunea e pe noi, iar ei nu au mare lucru de pierdut. Dar, de multe ori presiunea e bună, mai ales că am știut la ce ne înhămăm când am anunțat că vrem să promovăm la finalul acestui sezon. Și, în afară de Juventus, care – se pare – că difilează în acest campionat oricine poate bate pe oricine. Așa că șansele noastre de reușită rămân mari atâta timp cât ne câștigăm meciurile de acum înainte”, mai susține fotbalistul de 27 de ani.

Duminică, la Șiria, orădeanul Andor își va revedea o parte din foștii colegi la FC Bihor, FC Brașov și – bineînțeles – Luceafărul. Este vorba despre Balla, Ban, Hlinca, Balea, Codoban sau Matei.

FOTO: Ciprian Petcuț

13 comentarii

  1. Andore !!! Astept ca, in meciul de duminica cu Luceafarul Oradea, sa ii mancati ca pe paine cu unt pe astia si sa nu mai stau in fata tv. sa va vad cum va chinuiti pt. victorie ,vreau o victorie lejera, fara probleme pt. a aspira mai departe la liga1 !!! SUCCES si HAI UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Mai fratilor , a trecut de mult vremea victoriilor lejere si fara emotii ( cel putin in cazul echipei noastre ) , asa ca invatati sa va bucurati pentru VICTORIE , indiferent in ce conditii va fi obtinuta. Daca va fi lejera cu atat mai bine , dar sa nu uitam ca cele trei puncte sunt importante

      0
      0
    1. Razvane cand joaca Copil il cereti pe Andor si cand joaca Andor il cereti pe Copil. Tu si restul care tot criticati sunteti niste suporteri de r….t. De voi e plina lumea asta mie scarba de oameni ca voi si de suporteri de tot rahatul. Suporteri de 2 lei.

      0
      0
      1. Cred ca nu citesti bine domnule comentariile sau esti vreun fan Copil:)))??!! Niciodata nu am laudat pe Copil ce sa laud de el, ca nu face nimic!!! Andor merita titular!!! Citeste bine dupa poti comenta dl Alex!!!!

        0
        0
        1. Nu sunt fan Copil sunt fan UTA. Dar voi deja exagerati cu comentarile asupra lui in general pt ca la orice meci il injurati criticati sau jigniti. Nu cred ca el e vreun messi sau ronaldo sa castige meciurile de unul singur cand joaca echipa prost voi il injurati pe el ca nu e bun ca e slab ca nu stiu ce ca nu are ce cauta la UTA. Dar in general el e vizat nr unu la astea. Si nu cred ca e cazul sa il injuram pe el sau pe echipa. Echipa mai are si zile proaste la fel ca si echipele mari in europa. Dar voi exagerati fratilor cu criticile. Noi suporteri trebuie sa ii sustinem indiferent de care e situatia nu doar atunci cand ei castiga trebuie sa fim si cand pierd. Noi ce facem ii injuram ii criticam si nu e ok. Noi trebuie sa ii sustinem atat la bine cat si la rau. Asa ca invata Razvane sa fii mai respectuos cu oamenii in general si nu iti da aiurea cu parerile de alti oameni ca nu cred ca tie ti-ar convenii sa fii in locul lui sau in locul celorlati. In schimb sa fim optimisti in ceea ce a mai ramas din jocuri si sa le luam treptat meci de meci si vedem la final. Eu cred in echipa asta cred in baietii astia si am sa ii sustin indiferent de ceea ce se va intampla. Sper si ma rog la Dumnezeu sa promoveze.

          0
          0
          1. Alex un mare like. Cei mai huliti jucatori de la UTA sunt Copil, Chindris nu sunt fanul lor exact cum ai zis sunt suporter al UTA-ei insa cand vezi ca doar cei doi sunt criticatii te irita la maxim. OK ambi nu sunt niste super valori dar pana la urma atat pot ajuta cum pot. Si la meciul cu Brasov au fost oameni care i-au injurat din start pe ambi iar pe Valceanu il ridicau in slavi ca de exemplu cu toate ca nici el nu juca nimic. Am dat exemplul Valceanu nu ca as avea ceva cu el doar ca comparatie cu cei doi. Din pacate sunt nu multi extrem de multi oameni care se numesc suporteri si apar pe stiri comenteaza doar sa inflameze spiritele dar ei merg la meci din an in paste stau pe canapea acasa si cu calculatorul pornit si comenteaza ca ala nu joaca nimic ca niu e in stare sa dea o pasa. Asta e echipa UTA cu bune cu rele daca o iubesti trebuie sa ii accepti problemele. Toti dorim promovarea insa hai sa ne gandim sa facem paralele cu echipele care ne batem la locul 2 de ce toate echipele cu noi joaca iar cu celelalte nu isi prea rup picioarele? ( cauza e ca suntem cel mai tare brand din liga 2) Hai duminica la Siria sa cantam din primul minut pana in ultimul fara sa ne pese de rezultat nu sa facem jucatori betivi sa ii suduim din primul minut sau alte apelative pe care le-am auzit la meciul cu Brasov si eu sunt sigur ca o sa vedem o alta fata a echipei. Forza UTA

            0
            0
  2. Poate Dl Alex imi aratati unde înjur daca nu e bun vrei sa zic ca este!! Nu el se vede mare vedeta , sa arate atunci ce poate! Nu am înjurat echipa sau ce enumeri mai sus!!! Asa ca?!!!! Citeste bine dupa vino cu comentarii!

    0
    0
    1. Razvan tu poate nu esti din cei care injura insa Copil ( nu vorbim aici de marile lui fitze de de vedeta) este injurat deo parte din cei care merg la meci de la inceputul meciului si nu totdeauna este cel mai slab de pe teren. La fel ca in cazul lui este si Chindris. Corect ce zici mai sus ca Andor este mai valoros. Forza UTA

      0
      0
  3. Sunt de acord cu tine CICO ca, oricat de forma slaba ar avea in vere-un meci Copil sau alt jucator,chiar nu trebuiesc injurat, injurati ca la usa cortului pt. ca sunt si ei niste oameni cu familie, copii si nu este frumos. Ca, Andor este mai bun decat Copil, aceasta este o realitate certa ,dar asta nu inseamna sa injuri jucatorul ca la usa cotului !!! Hai sa fie bine si UTA., baietii sa castige duminica cu Luceafarul pt. ca este nevoie ca de aer de victorie !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  4. Eu vorbesc de mine ,sa imi zica Alex unde înjur eu??? Daca tot critica si vine cu acuzații parerea mea ,asta este e plin de el Copil si nu e bun!!! Andor merita titular!! Atat am zis, nu am eu treaba nimanui doar ,ca el se vede foarte sus poate a fost la 13 ani ,dar acuma e praf ,daca continua asa va ajunge inapoi la echipa a 2 a!?!!

    0
    0
  5. Razvane , ai perfecta dreptate in ceea ce priveste Copil , el ar trebui sa nu mai fie asa de arogant si sa isi schimbe caracterul.El ,cand a venit la meciul din tur de la Targoviste,ma luat in baza ca de ce m-am luat eu de echipa dupa meciul de la Arad cu Timisoara 1-1, iar eu i-am spus ca la nervi ,suparandu-se pe mine ,iar eu i-am spus ca daca mai esti suparat pe mine iar el, din cauza arogantei pe care o are in el , i-am intains mana pt. a da noroc cu el de ramas bun la plecare si nici nu sa sinchisit ,spunandu-mi ca nu vrea sa dea mana cu mine !!! Urat gest din partea lui si eu ii spun ca daca se comporta asa , nu are nu are dacat de pierdut in viata de fotbalist !!!

    0
    0
  6. Nelu eu nu înjur pe nimeni zic doar adevarul atat nu e bun si e plin de el zice ca e Messi sincer , el nici cu colegi nu are comportament frumos se vede si cand joaca cum ii tratează !!!! Un fotbalist cu valoare are caracter!!! Fiecare are dreptul la opinie!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button