Liga Elitelor

Demonstrație de forță pe Someș: Viitorul Mihai Georgescu – UTA Under 19 1-7

Juniorii mari ai UTA-ei merg bine în acest debut de an în Liga Elitelor. După calificarea în semifinalelor Cupei și 4 puncte accumulate în campionat, a venit și demonstrația de fotbal din „fieful” celor de la Viitorul Mihai Georgescu. Eroul arădenilor a fost Țurcanu, autor al unui „hattrick”, gazdele înscriind golul de onoare la scorul de 0-5.

„Roș-albii” au deschis tabela încă din minutul 2, după o lovitură cu capul, de efect, a lui Țurcanu. Același jucător și Pop au mai înscris de trei ori până la pauză, pentru un liniștitor 0-4. Mager și Vasile, acesta din urmă cu o „dublă”, au perforat și ei poarta clujenilor, care rămân pe locul 10 în clasamentul seriei de Vest. Cu aceste puncte, arădenii rămân în cărți pentru un loc 2 ce i-ar putea trimite la turneul final din vară.

„Ne-am făcut meciul ușor cu un gol după câteva secunde de joc. Gazdele au trebuit să iasă la joc și le-am cam taxat de fiecare dată. Meciul nu a avut istoric, băieții au jucat bine, au pus în practică ceea ce am lucrat la antrenamente în ultimele două luni și jumătate. Victoria e bună și pentru moral, căci miercuri ne întoarcem la Cluj pentru manșa secundă a Cupei României, cu CFR Cluj”, a spus Adrian Ungur, cel care a condus echipa arădeană de pe margine la partida de azi.

Mureșan – Iova, Savin, Rogojan (50 Curta), Revesz (60 Lezeu) – Pop, Brăniștean – Mager, Vasile (75 Lezeu), Mandache (78 Curta) – Țurcanu (60 Marica) a fost formula de joc utilizată astăzi de utiști pe Someș.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close