Fotbal judetean

Sabău: „Victorie meritată, dar tot ne jucăm cu ocaziile” vs. Maghici: „Corect era egalul, Pleșca – eliminat ușor”

Dintre cele patru partide jucate în retur, Lipova a decis trei de abia după pauză. Cu Mailat și Curticiul, golurile au venit chiar în ultimul sfert de oră, motiv de ușoară îngrijorare pentru tehnicianul „șoimilor”. „Victoria este meritată, dar avem eterna problemă. Ne jucăm cu ocaziile, nu dăm gol când trebuie și ne complicăm inutil existența. Nu-mi dau seama care e exact cauza, lipsa de valoare sau de motivație.  Trebuie să mă edific exact și să iau măsuri. Dacă e valoarea, ne mai trebuie un om de gol, iar dacă e motivația…Nu știu, observ că uneori ne credem prea buni, că e destul să intrăm pe teren și uităm să fim concentrați la finalizare. În plus, câteodată mai trebuie să ținem cont și de adversari, iar azi Curticiul chiar ne-a dat o replica bună și merită și ei felicitați. Dar, repet, am luat pe merit cele trei puncte”, a punctat Flavius Sabău.

Tânărul tehnician a dat dovadă și de inspirație, atâta timp cât a introdus pe teren fotbalistul care a decis soarta punctelor. „Era normal să mai apelez la un atacant, în încercarea de a câștiga acest meci. Mă bucur pentru intrarea cu gol a lui Kevin (n.a. Trabalka), care nu a avut mult timp la dispoziție și totuși a fost decisiv. Încă nu e 100% din punct de vedere fizic, dar e important că ne ajută când apelăm la el”, a mai spus „principalul” viceliderului.

Curticenii contestă „roșul” lui Pleșca

Frontiera e la a doua înfrângere consecutivă și încă la același scor, după ce s-a aflat în avantaj pe tabelă. După 1-2 cu Pecica, a venit și eșecul de azi, de pe „Șega”, unul nemeritat în opinia lui Dinu Maghici:  „Am încercat să evoluăm în funcție de posibilitățile jucătorilor pe care-i avem la dispoziție și eu cred că am făcut un meci tactic destul de bun. Dacă eram puțin mai atenți și dădeam  gol prin Avrămuțiu la 1-0 pentru noi, eu zic că jocul era încheiat. Pe de altă parte, trebuie să recunosc că în prima repriză au avut și ei câteva oportunități bune de a marca. Poate, scorul corect era egalul”.

Fostul fundaș al UTA-ei a avut obiecții la unele decizii ale „centralului” Gornic. „Contestăm cel puțin primul galben al lui Pleșca și asta pentru că, în calitate de căpitan de echipă, acesta pur și simplu a dorit să aibă o discuție scurtă cu arbitrul, să lămurească o fază. În fine, și al doilea avertisment a fost exagerat, căci din poziția în care eram eu, mi s-a părut că a fost un duel corp la corp cu jucătorul advers. A fost, oricum, la limită, nu un fault clar. De aceea cred că jucătorul nostru a fost eliminat foarte ușor, iar aici s-a cam rupt defintiv echilibrul”, a adăugat Maghici.

Probabil, după meciurile din astăzi, Curticiul își va pierde locul pe podium. „Problemele noastre de efectiv sunt deja cunoscute. Și azi am vrut să fac și eu schimbări, dar pur și simplu nu am avut pe cine să bag pe teren. Crișan a intrat accidentat, poate ar fi trebuit să intru eu după eliminarea lui Pleșca…Locul 3 era deja o pălărie prea mare pentru noi. Dacă și cei din Curtici și-ar fi dorit să rămânem măcar pe locul 3, sau, de ce nu, să aspirăm și la o poziție mai bună,  poate am fi făcut și noi niște achiziții în această iarnă. Rămâne să ne dorim noi mai mult, eu și jucătorii, dar – probabil – dacă terminăm pe locul 5, ca și anul trecut, trebuie să fim mulțumiți”, a concluzionat Maghici.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close