UTA Arad

Copaci, a treia încercare de fundaș stânga a anului la UTA: „Ne-a lipsit doar golul, supărați pentru cele două puncte pierdute”





Laurențiu Roșu a început campania de primăvară cu Bogdan Burlă ca de fundaș stânga, dar juniorul arădean și-a pierdut postul după cele 90 de minute de la Brăila. La rând a urmat Richard Filaret, care a jucat bine cu Reșița și Mioveni, dar nu și cu Brașovul.  Fiindcă i-a recuperat sută la sută pe Muntean sau Andor, antrenorul utist i-a atribuit din nou postul de apărător stânga unui junior, mai precis lui Paul Copaci.

Acesta debutase în eșalonul secund pe finalul anului trecut, la Râmnicu Vâlcea, dar în fața susținătorilor UTA-ei nu mai jucase într-un meci oficial. „Îi mulțumesc lui Mister pentru încredere, din păcate nu mă pot bucura prea mult de această zi. Meciul a fost greu, pe un teren destul de denivelat și cu toate acestea am ratat destul mult. Ei au ajuns doar de două ori la poarta noastră, ca și fundaș mă gândeam că o să am un meci ceva mai greu. Însă, am dominat destul de clar, ne-a lipsit doar golul.  Suntem supărați că am pierdut punctele ce ne urcau acolo, pe podium. Mergem înainte, încercăm să trecem peste supărare și să ne revanșăm etapele ce vin”, a spus fotbalistul de 18 ani al „Bătrânei Doamne”.

Chiar dacă a făcut un meci bun, tânărul arădean nu se consideră titular: „Pe postul meu este o concurență în trei, oricare dintre noi putem juca, în funcție de ceea ce decide Mister”. Iar Laurențiu Roșu nu pare a avea motive să-ș scoată pe Copaci din echipă. „A răspuns bine pentru al doilea său meci în Liga a 2-a. Nu au fost niciun fel de probleme în zona lui, iar Luceafărul are câțiva jucători care puteau pune probleme”, a comentat tehnicianul evoluția „cinciarului” său.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button