UTA Arad

Jucători în scădere de randament și terenul de la Șiria, printre argumentele lui Roșu pentru rezultatele slabe cu Brașovul și Luceafărul





UTA a bifat cel de-al treilea rezultat negativ al anului, al doilea consecutiv în noua casă de la Șiria. Luceafărul, echipa de pluton pregătită de Alexandru Kiss, a impus remiza albă în cadrul etapei a 27-a a Ligii a II-a la fotbal. Rezultatul îi reduce „Bătrânei Doamne” șansele la promovare, dar, mai mult decât atât, există mari semne de incertitudine pentru partidele ce urmează.

Cauzele rezultatelor și chiar evoluțiilor modeste cu FC Brașov și Luceafărul Oradea vizează, la o primă vedere, două direcții: forma fotbaliștilor și neacomodarea cu stadionul și suprafața de joc de la Șiria. Sau cel puțin aceste două aspecte au fost luate în considerare de Laurențiu Roșu. „Este clar că sunt jucători la care le-a scăzut randamentul. Majoritatea fotbaliștilor ofensivi au avut probleme medicale în ultimele două luni și mă refer la Andor, Curtuiuș, Muntean sau Petre, iar Piccioni a venit mai târziu la echipă. Nu vreau să mă plâng, dar asta poate fi o cauză pentru evoluțiile lor. Nu avem ce face, mergem înainte și ne folosim de cei care sunt la un nivel bun. Luăm fiecare meci în part și vedem la urmă ce va fi”, a spus tehnicianul „roș-albilor”.

Pe finalul anului trecut, Roșu spunea că nu ar fi prea indicat ca UTA să se mute din Arad pentru meciurile oficiale ale primăverii. Acest lucru s-a întâmplat în cele din urmă, iar la Șiria s-au pierdut cinci puncte din 9 posibile până acum. „Poate că nici terenul nu ne ajută cu toate că oamenii de aici ne-au pus la dispoziție tot ce au avut la dispoziție. Nu e mocirla de pe Motorul și acest gazon e cam denivelat, sare mingea. E posibil ca și asta să se adauge la problemele de joc și să fie o cauză a rezultatelor de acasă”, a mai precizat „principalul” arădenilor.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Probabil daca ar fi terenul masa de biliard….UTA-BD era deja promovata in Liga 1….cu un antrenor de calibrul dumneavoastra dom. Rosu !! ne cerem scuze noi sirienii de starea gazonului, pentru ca doar adversarilor le…prieste, ei pot juca !!! Sunteti PENIBILI !!!

    0
    0
    1. La ce meci te-ai uitat tu ? UTA a fost clar peste Luceafarul…adevarul ii ca sunt cateva parti in care se vede pamantul nu iarba

      0
      0
      1. Stați pe Motorul, dacă nu vă place la Șiria! Echipa e fără valoare! Ăsta e motivul rezultatelor slabe! Cu desculții ăia de la Snagov (Reșița), de ce nu a fost invocată starea terenului. Repet, mergeți înapoi pe Motorul!

        0
        0
        1. Noi sirienii platim taxe si impozite, nu suntem sustinuti sa avem o echipa de fotbal, nici macar de ..copii, ii primesti pe astia, dupa ce nu ii baga nimeni in seama la Arad, zi si noapte lucra administratia la stadion…sunt sigur ca nu platesc nici o taxa, ca joaca pe teren…..si mai pun vina pe gazon, e lipsa de bun simt..!!!! Voi nu va vedeti..???!!!!

          0
          0
        2. bossu obiectiv, iti bate porumbul in geam nu prea ai dreptul la remarci arogante. de cand a venit UTA la voi in sat aveti si voi ce sa faceti in weekend. idubitabil si atmosfera e alta fata de meciurile de pe motorul eu zic ca prima oara ar trebuii sa va civilizati si dupa aveti dreptul la replici dinastea penibile . Tot respectul primarului din Siria pentru munca depusa, nu il meritati !

          0
          0
          1. Ți se pare ție că sunt remarci arogante! După ce administrația de la Șiria a făcut tot, dar absolut tot, ca să aibă UTA BD, repet: UTA BD, cele mai bune condiții, vine Roșu și își scuză multele neajunsuri prin starea terenului. STAȚI PE MOTORUL atunci, dacă la noi nu vă e bine!
            În altă ordine de idei, cred că necivilizat e unul care nu acceptă păreri diferite, LaQuica!

            0
            0
  2. terenul , forma jucatorilor , soarele , bretonul lui andor…etc…auzi bai ,,rosule,, pleaca in ,,p…,, mea de antrenor de 2 lei ce esti…ti-a dat brasovul cu terenul in cap..ce aia au jucat ne ,,nou camp,, si noi in noroi…du-te nene ca ai inceput sa ne plictisesti…la cum pregatesti jocurile ..si pe noi in tribune ne ia somnul

    0
    0
  3. Cum plm ai un jucător foarte bun cel mai talentat jucător pe care îl are uta și nu înțeleg de ce nu joaca acest albert sthal are o tehnica de invidiat și nu joaca roșu ești orb sau ce plm ?

    0
    0
  4. meciurile cu luceafarul oradea s-au terminat de obicei la egalitate indiferent de terenul unde s-a jucat in arad sau in aradul nou

    0
    0
  5. Chiar ca e penibil ce spune! Oaspetii joaca tot pe acest stadion dar despre jucatorii echipei nimic sint exact ca declaratia penibili fara orizont , echipa e clar rupta-n doua , unii care vor iar ceilalti care nu au treaba cu fotbalul ci doar cu birturile ….

    0
    0
  6. Terenul dezavantajeaza echipa care construieste, desteptilor! Pe un teren bun Uta castiga si cu brasov si cu astia!

    0
    0
    1. @ion lasa aburelile, echipa asta e penibila, se fac demersuri de la inceputul sezonului sa devina satelitul lui becali. voi chiar sunteti orbi? Sa vezi ce-i afuma afumatii saptamana viitoare, dupa aia sper ca terminati cu lamentarile si scuzele inventate. Terenul a fost foarte bun comparativ cu motorul si cu viitorul kaufland de pe fostul neumann.

      0
      0
      1. Esti complet depasit utule…mai bine ne lasi , teren foarte bun ? Macar doar la TV te uiti la meciuri ? Iar daca noi devenim satelitul lui Becali , insemna ca Brasovul care traieste doar din mila lui ce e ? Iar la ei pe forum nimeni nu se lamenteaza

        0
        0
  7. Daca nu se intampla o neprevazuta, atunci probabil vom juca din nou baraj, si f probabil cu timisoara lui popa ionut, iar o infrangere cu movii aia ar fi greu digerabila..asa ca ori va pregatiti temeinic astea 2 luni, ori luati obiectivul evitarea promovarii, si lasati copiii de la u19 si u17 sa se rodeze putin la seniori! Concentrati-va in timpul asta scurt doar pe acest obiectiv, lasati cluburile si pacanelele!!

    0
    0
  8. conducerea ne cam duce cu zaharelul….sa vedeti la vara ce ne pleaca jucatorii!! nu se vrea nimik la UTA!! meszar et company isi iau banutii din vanzarea jucatorilor ….iar noua ne vand iluzia promovarii…an de an …. batava d mne zeu !! amin
    apropo ad. petre…la penaltyul cu bv ai vorbit cu portarul nu?

    0
    0
  9. Salutari, ieri am vazut un meci care trebuie sters repede din memorie. Nu sunt adeptul critici dar de data asta o fac dupa un meci in care niste oameni jucatori de la UTA care pe langa ca nu joaca nimic au avut nesimtirea sa injure niste spectatori care au avut cerinta sa vada implicare. In acest meci am vazut de toate pe de o parte jucatori care au vrut si alti care sa imi fie cu iertare nu au vrut. Nu este posibil ca tu Sorin Stratila ( oare omu nu poate sa faca o perioada tusa) sa scapi de 10 ori pe dreapta si sa astepti fundasul stanga sa te ajunga din spate ca sa il umilesti, si sa dai o amarata centrare cu stangul in loc sa centrezi cu dreptul piciorul tau de baza, iar cand niste oameni din peluza te intreaba ca de ce nu joci tu „messi de Arad” sa ii injuri ( vorbesc in cunostinta de cauza oameni nu l-au injurat). SS ai fost jucatorul cel mai iubit la Arad insa ce faci tu in acest moment la UTA mi se pare un miserupism acut, joc la misto, joci ca in perioada cand impreuna cu cativa jucatori l-ati sabotat pe Roly. Al doilea personaj care m-a dezamagit crunt este Copil, saptamana precedenta in cateva mesaje i-am luat apararea insa ieri si-a dat cu lopata in cap singur, de ce tu „Hagi” Copil la sfarsitul meciului in care nu ai jucat nimic in loc sa mergi la galerie asa cum o facusera destui colegi in dorul leli tu de ai dus tigru la arbitru care iti mai pusca un cartonas rosu ca sa ai Florii linistite ( zicea cineva ca Copil nu l-a injurat pe arbitru, sa fim seriosi nu elimini pe cineva mai ales dupa fluierul final fara sa fi injurat ca la usa cortului). Al treilea personaj este un fotbalist care nu a prins lotul care intrebat la sfarsitul meciului ce parere are despre meci si daca UTA mai bate pe cineva omul a raspuns ca jocul e o abureala o incalceala. Senzatia a mea personala este ca exista o ruptura intre jucatori si antrenor ( sper sa gresesc) sunt cativa jucatori care nu mai joaca nimic iar ce spus Rosu cu accidentarile mi se pare o lasitate din partea lui. Sanse de promovare mai sunt si in jocul de ieri au fost niste ratari mari, doua bari, echipele din frunte se vor mai incurca insa la noi se vede o mare ipotenta in fata porti. Petre din pacate cu echipe care pun om pe el pe tot terenul are mari probleme, lipsa spatiului e grava pentru el , iar noi nu avem un plan B. Lui Rosu ii reprosez faptul ca nu risca cum facea in tur, ieri de exemplu noua ne trebuia victoria de ce cand l-a scos pe Tanase l-a introdus pe Copil de ce nu incercat sa atace cu trei atacanti ( nu trebuia schimbat Curtuius cu Picioni) ne trebuia gol iar apoi ca sa intaresti mijlocul mai aveai o schimbare poate asa mai luai din presiunea care era pe Petre. Forza UTA victorie la Afumati si poate scapam de aceasta problema psihologica prin care trece echipa.

    PS Sunt multi pe site care il ataca pe Meszar ca nu isi doreste promovarea sau altele dar ieri dupa meci cel mai afectat de rezultat era aceasta persoana ( eu il cunosc doar din vedere).

    0
    0
    1. Il cunosc personal pe Soni ( Meszar ) , si este persoana din club care isi doreste cel mai mult promovarea . Ca are interese e normal pentru fiecare conducator , cu totul alt pret se vor vinde jucatorii in Liga 1 decat a doua , asa ca tot ceea ce se spune pe aici de multi „intelepti” si cunoscatori ai fenomenului ca nu se vrea , nu se doreste e praf in soare…

      0
      0
  10. Nu va suparati ,nu este de vina terenul ci UTA. joaca slabut. Daca si la Afumati ia bataie de la afumatori si nu castiga cele trei puncte, atanci, baieti cu tot regretul, nu intalnim din sezonul urmator tot la Targoviste in fata stadionului !!!

    0
    0
  11. Pe orice teren, la orice ora UTA, dupa catastrofa cu Brasovul, trebuia sa castige. Nu poti sa faci pregatiri in Spania, sa faci deplasari cu avionul, sa gasesti scuze slabe,iar la joc..dai vina pe teren. De acord cu @cico Stratila si Copil au fost prea fortati, arata o lipsa de vointa si determinare clara, de parca le e mai bine in B. Cu sau fara supararea dlui Meszar, UTA se indreapta rapid spre al doilea campionat „rezolvat dupa metoda Sebis”, adica incepem tare , api o lasam moale. UTA 1 are mici sanse de prima liga, UTA 2 e ultima, UTAn 3 e la coada. Ce conducere, ce antrenori avem ? Doar crestem juniori, care apoi se pierd ? Ca banii stim sa ii cheltuim ? Se zice ca ” pestele de la cap se impute”, fara presiune la nici un nivel, UTA inoata spre fericirea unora in greseli si neimpliniri.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button