Fotbal judetean

Doar la ultima strigare în fața puștilor în „alb-roșu”: Progresul Pecica – UTA III 3-2

Mai în glumă mai în serios, Sandu Gaica îi transmitea fostului său coleg de la UTA, Dorel Mutică, să se pregătească bine pentru vizita puștilor în „alb-roșu”. Fostul fundaș al Stelei a luat și nu prea în seamă avertismentul și a fost la câteva secunde și o decizie la limită a „centralului” Saladea, de altfel extrem de contestat de oaspeți, a fost aproape de un semieșec.

Gazdele au început ceva mai bine, iar Gabor a ratat deschiderea tabelei din centrarea lui Huțanu. Au mai fost și câteva faze fixe periculoase în careul lui Debre, dar chiar înainte de pauză (min. 44), contrar cursului jocului, „roș-albii” au deschis tabela.  Miculescu a așteptat venirea din linia a doua a lui D. Isac, i-a pasat în careu și acesta a trimis pe sub Brutyo. Scorul pauzei a fost 0-1, dar în minutul 64 gluma s-a îngroșat. De data aceasta Miculescu l-a angajat pe Șimon, acesta și-a făcut loc printre doi fundași adverși și a marcat de la marginea careului.  Trei minute a mai ținut bucuria utistă, căci în minutul 67, scor era 2-2. Ambele goluri au fost opera lui Petrică Huțanu, „mijlocașul de buzunar” marcând mai întâi cu capul din centrarea lui Gabor, iar apoi din pasa inteligentă a lui Puie, revenit în cursul dimineții de sâmbătă din străinătate. Progresul a forțat și victoria, ce avea să vină în ultimul minut de joc. V. Fritea a fost oprit neregulamentar în careu de Salka, fază la care utiștii au cerut inițial fault în atac, iar Ponta înscris tare, la vinclu, pentru trei puncte ce îi apropie pe „galben-albaștri” de podium.

Fără Vasilca și Dolga (suspendați), dar și Arsene încă pe bară, iar Puie și R. Fritea buni de joc doar o repriză, pecicanii au tremurat serios pentru victorie. „De obicei, echipa ce mă amenința, între ghilimele, că vine peste mine lua multe din partea elevilor mei. Dar Sandu (n.a. Gaica) chiar a știut ce are în curte, iar copiii săi ne-au pus mari probleme. Au pasat, au avut o viteză bună de joc și au stat bine în teren. Mi s-au părut foarte stăpâni pe ei la vârsta lor. Poate lumea ne arată cu degetul că nu i-am putut bate doar în minutul 90, dar sunt curios să văd câte echipe o mai înving pe UTA în acest sezon. Iar victoria asta pentru noi oricum vine în condițiie speciale, cu multe probleme de lot. Până la urmă, e bine că a ieșit așa”, a spus Mutică la final de meci.

„Mă declar foarte mulțumit de joc. Am jucat aproape de la egal la egal cu echipa de pe locul 4. Pe de altă parte, de rezultat nu pot fi mulțumit, căci am condus cu 2-0 și am pierdut. Nu discut în general arbitrajul, dar centralul și-a cam bătut joc de noi. Că a greșit o dată, de două ori am înțeles, dar au fost cam multe greșeli au fost contra noastră. Asta e, per total e bine, creștem pe măsură ce trec jocurile”, a replicat și Gaica, tehnicianul UTA-ei 2001, care l-a primit pe Coadă de la Liga 3-a, dar și pe A. Bodri și Laza de la Elite Under 19.

Formații:

Pecica: Brutyo – Wild, Șiclovan, Petrilă, V. Fritea – Drîglă, R. Fritea (46 Puie), M. Isac, Huțanu – Ponta, Gabor (90 Koppandi)

UTA 3: Debre – Haloș, Coadă, Salka, Laza (65 Mohaci) – Dumitru (81 Duma), D. Isac – Lazie (69 A. Bodri), Miculescu (76 Tăședan), Pașcu – Șimon

Arbitri: Florin Saladea – Emil Cristea, Flavia Dumitru

Observatori: Adrian Apătean și Eugen Roșu

FOTO: UTA Media Design

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Felicitari nea sandu pt munca depusa , se vede munca cu aceasta grupa si decand ati inteat cu ei in div d in retur multe puncte ati obtinut , sanatate si cat mai multe satisfacti in sport si pot zice ca ma bucur ca am avut onoarea sa va cunosc personal cat am fost la tarnova

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close