UTA Arad

Roșu: „Deși am și riscat cu Piccioni, nu am marcat și asta devine o problemă”





UTA a mai lăsat pe drum două puncte prețioase în lupta pentru locurile ce duc în Liga 1. La Afumați, arădenii au jucat în nota ultimilor meciuri, adică modest și au scos o remiză ce îi țin în afara podiumului după etapa cu numărul 28 a eșalonului secund.

La final, Laurențiu Roșu a admis probleme de ordin ofensiv ale echipei sale, ce tind să se transforme într-un adevărat blocaj. „A fost un meci destul de disputat. Am încercat să câștigăm, dar n-am reușit să înscriem, cum s-a întâmplat și cu Luceafărul… Nu ne-am creat atât de multe ocazii ca și meciul trecut, deși am și riscat cu Piciconi, trimițându-l să joace alături de Petre și Curtuiuș. Am dorit să atacăm cât mai mult, dar nu am înscris și devine o problemă. Noi marcam meci de meci, acum n-am făcut-o de două jocuri”, a spus antrenorul arădenilor pentru uta-arad.ro.

Automat, meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe devine unul de totul sau nimic pentru Bătrâna Doamnă. „Nu mă mulțumește deloc punctul, eu îmi doresc să joc fiecare meci la victorie. Acesta a fost obiectivul meu de când am venit la Arad și așa vom face până la capăt. Vine o serie grea, trebuie să ne pregătim și să ne corectăm greșelile până la meciul cu Sepsi, echipă ce a urcat pe locul 2”, a adăugat „principalul” roș-albilor.

Un comentariu

  1. domnule rosu nu stiu ce meciuri vezi tu eu insa nu vad la uta nimic ba din contra foarte slab cred ca de vina ii valoarea ta si cantonamentul de iarna daca tot nu promovam ar trebui adus antrenor feri tisza macar ar zburda toti pe teren

    0
    0
  2. Cand in 95 de minute nu am fost in stare sa tragem un sut sanatos pe poarta si noroc cu portarul nostru care ne-a salvat de doua-trei goluri ca si facute…asta ne este valoarea.

    0
    0
  3. Simplu, la echipa este o problema si anume una dintre urmatoarele trei: 1. Rosu este boicotat de jucatori, 2. Nu se vrea promovarea, 3. Antrenorul e slab. Ca lotul nu e atat de slab incat sa joace in halul in care a jucat in ultimele trei partide.

    0
    0
  4. Ce ai riscat MA? Daca incepeai cu picioni andor statila petre curtuius si fara 2 inchizatori,cu 2 fundasi laterali care sa urce mult mai mult sa creeze solutii cu presing mult mai sus…..ne iei de prosti?esti un fricos

    0
    0
  5. Sincer nu am vazut nici un risc doar bubuieli de mingi si frica ta de a juca fotbal.Uite o echipa cu care intradevar riscai poate sa castigi:Miron-Copaci,Adili,Gligor,David-Munteanu,Tanase,Andor,Jorza{Stahl}-Curtuius,Petre.
    Andor cel mai bun randament il da ca mijlocas central ofensiv desi azi a gresit in special la ultima lovitura libera nu ai voie sa bati in halul ala pe joc acolo trebuia centrare.
    Munteanu parca si el da cel mai bun randament ca mijlocas drepta nu fundas asa cum a jucat azi.
    Si inca ceva d-le Rosu vezi ca suporterii UTA sunt buni cunoscatori ai fenomenului fotbal nu vorbesc asa doar de a vorbi

    0
    0
  6. RUSINE! Nu sunt și nu am fost fan Roly Nagy dar cu el pe banca și cu un lot mai subțire nu sa întâmplat ca sa nu câștigi 3 meciuri la rand!

    0
    0
  7. „ai riscat ” 10 minute intre 73-83 dupa care l-ai scos pe Petre … proiectul aradean cu valceanu si rosu …

    0
    0
  8. Numa Nunweiler o mai schimbat cu Sportul la 0-0 pe Njock cu Botis cand el trebuia sa bata ca sa mai avem o sansa sa scapam de la retrogradare.

    0
    0
  9. ce-am riscat ce sa spun un egal cat o infrangere si in fond la urma urmei l-ai scos pe petre imediat,bine ca avem banii de deplasari cu avionul ca fotbal mai putin chiar daca lotul e omogen in joc nu se vede nimic minge aruncate la nimereala asta e tactica

    0
    0
  10. Sa ii multumeasca lui Miron la ocaziile mari pe care le-a avut Vlada de la Afumati ca, altfel UTA. pleca cu mana goala la Arad !!! De fapt el a fost cel mai bun om al UTA.-ei ,dupa el urmand Gligor si Andor iar restul ,figuratie pe teren !!! Totusi, Dumnezeu le mai da o sansa si cred ca asta este ultima, de a invinge la Siria pe Sepsi !!!!

    0
    0
  11. rosianu o demisie ceva? cine i-a mai cerut parerea? el intotdeauna vede alt meci decat noi, suporterii. echipa asta in asa hal „joaca” incat dupa 10 minute incep sa te fastacesti pe scaun, dupa 12 minute incepi sa schimbi canalele, apoi mai revii de vreo 2 ori 30 secunde sa te distrezi/enervezi, dupa care injuri in gand si iti cauti alta ocupatie. noroc cu echipele retrase, uta v-a mai castiga sezonul asta exact 2 meciuri – 3-0 cu valcea si tarlungeni. e si asta o performanta, sa castigi fortat de federatie…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button