Fotbal judetean

Bucurie înăbușită de accidentarea lui Tănasă: CS Glogovăț – UTA III 3-2





La ce rezultate s-au înregistrat în ultimele etape de Liga a 4-a, formațiile ce s-au duelat sâmbătă după-amiază, la Vladimirescu, au realizat că punctele sunt esențiale pentru supraviețuirea în Liga 4-a Arad. Și au făcut un meci pe măsură, cu garda jos, decis – în cele din urmă – de experiența superioară a gazdelor.

Media de vârstă dintre echipa lui Călin Dehelean și cea pregătită de Sandu Gaica a fost cu aproape zece ani în favoarea celei dintâi, așa că startul bun de meci al gazdelor n-a surprins pe nimeni. Renato Ardelean a deschis repede scorul, împingând mingea în plasă din fața liniei porții după ce o centrare venită de pe stânga de la Negrea: 1-0 (min. 8). Căpitanul lui Glogovăț avea să majoreze scorul în minutul 37, după o fază splendidă, dribling printre doi adversari și șut în vinclu din 15 metri.

Juniorii n-au depus armele și au revenit în joc grație reușitei lui David Miculescu. Fiul golgeterului de altădată al UTA-ei  a redus diferența la scurt timp după reluare, mai precis în minutul 51. Meciul s-a încins și după o oră de joc, Dumitru a intrat prin alunecare la Tănasă, care era căzut la pământ și l-a comoționat pe acesta. Meciul a fost câteva minute întrerupt, iar bătălia a continuat apoi pe contre. În minutul 80, Negrea avea să se revanșeze pentru cele câteva ratări din acest meci și a găsit colțul porții utiste cu un șut de la 16 metri, pe care Zamfir l-a atins ușor. Emoțiile lui „Vladi” creșteau din nou în minutul 87, după ce Ghergar a obținut penalty-ul după duelul cu Mariș, iar Miculescu a relizat „dubla” de la punctul cu var. Utiștii au căutat egalarea până în ultimele clipe, dar ultimul fluier al lui Cristian Trif i-a găsit pe „roș-albaștrii” fericiți.

Președinte al echipei, Ovidiu Tănasă, intră pe teren doar atunci când e nevoie de el. Cu UTA III absentau doi dintre fundași, Cornea și Blănaru (ambii suspendați), astfel că Dehelean l-a introdus în centrul defensivei. „Chiar a jucat bine, ne-a ajutat enorm, dar a venit acea accidentare ce umbrește victoria noastră de azi. Am înțeles că Ovidiu e la spital, e lovit la cap și nas și acuză amețeli. Îi dedicăm victoria și-l așteptăm sănătos alături de noi. Cele trei puncte cu o contracandidată directă din zona fierbinte ne mai liniștesc puțin, am și crescut ca și joc față de meciul cu Curtici și azi chiar ne-am creat destule ocazii în fața unei formații ce a scos sufletul din noi la cât a alergat. Copiii UTA-ei sunt talentați, vor avea un viitor frumos, deocamdată, însă, plătesc puțin tribut lipsei de experiență”, a menționat antrenorul celor de la Glogovăț. Într-adevăr, Tănasă a petrecut noaptea pe patul de spital pentru investigații ulterioare, ce se vor face duminică dimineața.

„E lipsă de experiență, nu pot să spun că sunt nemulțumit. Cred că mai echitabil era un egal. Băieții au curaj să joace, nu refuzăm niciodată jocul. Bun, scorul nu ne convine, la Pecica și Păuliș puteam mai mult, dar ăsta e fotbalul. Păcat, am intrat în joc destul de bine”, a remarcat Sandu Gaica, antrenorul UTA-ei III, pentru uta-arad.ro.
Formații:

Glogovăț: Ad. Ciornei – Danciu, Mariș, Tănasă (64 Doboș), L. Avram – Neag –  Goldiș, S. Popa, R. Ardelean (82 Magdi), A. Gornic – Negrea (90 Mekki).

UTA III: Zamfir – Haloș (70 Tăședan), Zdrențan, Salka, Curta (82 Hrezdac) – Isac Spătar – Dumitru (73 Pașcu), D. Miculescu, Prună – Ghergar .

Arbitri: Cristian Trif – Dan Hanyecz, Paul Radu.  Observatori AJF: Răzvan Cadar, Gheorghe Sfăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button