Arhivă articole

Roland Nagy: „O datorie morală față de Cermei, băieții trebuie să redescopere plăcerea de a juca”Roland  Nagy revine la cârma unei formații arădene, implicată și ea într-o competiție organizată de FRF. Antrenorul cu care UTA a fost la 180 de minute de Liga 1 a acceptat postul de director tehnic al celor de la Lunca Teuz Cermei, avându-l lângă el pe Radu Anca.

„Am acceptat pentru că am avut o datorie morală vizavi de primarul Vesa, cu care soția mea este rudă, dar mă leagă și o prietenie cu Petre Bulza. Performanțele realizate de Mircea Aslău și băieții, condițiile oferite de conducere, trebuie să fie continuate și realizat obiectivul propus, de a rămâne în liga a treia să fie realizat. Minuni nu se pot face, ele s-au făcut deja odată cu promovarea, ci dorim ca jucătorii să redescopere plăcerea de a juca, să regăsească gustul victoriilor. I-am avut ca elevi pe o parte dintre jucătorii de la Cermei, mă bucur și de revenirea lui Norbi Varga. Echipa are potențial, vom lucra la încredere și moral, voi vorbi și cu Mircea Aslău și sunt convins că va fi bine, vom termina frumos campionatul”.

Cum au decurs negocierile cu Cermeiul și ce își propune Roly Nagy pe Teuz? Toate s-au întâmplat foarte rapid, aseară, la insistențele celor de la Cermei și încă nu am apucat să iau chiar toate detaliile legate de jocurile care mai sunt de jucat dar o voi face zilele acestea. Dacă au reușit să câștige în tur la Galda care acum este în fruntea clasamentului, nu cred că este de nerealizat un rezultat bun în deplasarea din etapa următoare de la Reșița. Mă gândesc acum doar să terminăm cu bine aceste cinci etape, în vară nu știu dacă mă voi angrena în continuare în fotbal, de o bună bucată de vreme m-am implicat mai tare în afacerile de familie împreună cu soția și nu reveneam dacă nu era vorba de Cermei”, a adăugat fostul mijlocaș al Stelei și al UTA-ei.

 

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.