Fotbal judetean

Lovit la cap în meciul Glogovăț- UTA III, Tănasă a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală suferită la Timișoara





În minutul 62 al partidei de la Vladimirescu, dintre CS Glogovăț și UTA III (scor 3-2), Ovidiu Tănasă a respins un balon din fața lui Damian Dumitru, care, în cădere, l-a accindetat involuntar destul de grav la cap. Fundașul lui Călin Dehelean a petrecut în spital noaptea de sâmbătă spre duminică, unde i s-au făcut toate investigațiile. A fost diagnosticat cu multiple fracturi, de arcada zigomatica, de perete lateral și anterior lateral sinus maxilar dreapta, dar și de ram mandibular.

Toate acestea necesitau o intervenție chirurgicală, pe care fotbalistul de 38 de ani a efectuat-o astăzi, la Clinica de chirurgie maxilo-facială Timișoara. Medicul specialist, Șerban Talpoș, s-a ocupat de toate, iar mâine fundașul va fi externat. Inutil să mai spunem că sezonul s-a încheiat pentru Ovidiu Tănasă, care – în schimb – își poate vedea de atribuțiile de președinte pe care le are la gruparea arădeană de Liga 4-a, situată pe locul 13 în clasament.

Mai jos vă redăm faza ce a dus la accidentarea jucătorului în roșu și albastru al gazdelor, la minutul 1.04.40 de pe filmarea prezentată de AJF Arad, pe canalul de Youtube:

 









Un comentariu

  1. La 1:03.44 începe “faza” cu accidentarea lui Ovidiu. Atunci este momentul ciocnirii, după care ambii jucători cad la pământ, iar piciorul arădeanului întâlnește fața lui Ovidiu. Sunt sigur că nu a fost cu intenție, dar dacă arădeanul știa cum să cadă, poate că reușea să evite accidentarea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button