Arhivă articole

Un Ford bonus pentru golul cu Olimpia…pentru Test Drive


La conferința de presă de luni, desfășurată la reprezentanța Auto Technic Ford, lui Marius Curtuiuș i s-a promis un autoturism până la finalul săptămânii, în caz că va da gol cu Olimpia Satu Mare. Astăzi, atacantul UTA-ei s-a prezentat pe Calea Zimandului, iar Flavius Alb, coordonatorul de vânzări al companiei arădene, i-a înmânat cheile unui Ford Focus ST-Line roșu, inscripționat cu UTA.  „E bonus pentru golul de ieri, probabil vom încerca să-i motivăm suplimentar și pe alți jucători ai echipei în acest fel în etapele ce urmează”, a precizat Alb.

Prin parteneriatul dintre UTA și Auto Technic Ford și „oficialii” clubului au intrat, luni, în posesia unui Ford Ka+ galben.

 

 

0
0

0 comentarii la articolul: “Un Ford bonus pentru golul cu Olimpia…pentru Test Drive

  1. Mai mult ca sigur e pentru folosinta o perioada de timp , fara suparare dar nu poti da un premiu de minim cateva mii de euro ( second hand, altfel ar fi peste zece mii ) , doar pentru un gol marcat si nici intr-o partida decisiva . Plus ca ar fi o greseala fantastica fata de bunul mers al vestiarului ( doar nu a dat golul singur pe teren ) . Vrei sa le dai , da-le la toti – doar sa nu falimentezi asa nenea Alb 😉 –

   0

   0
 1. ” un autoturism până la finalul săptămânii”. Se plimba si Curtuiuș cateva zile cu mașina. Citiți cu fundul sau cu ce naiba?

  0

  0
  1. „La conferința de presă de luni, desfășurată la reprezentanța Auto Technic Ford, lui Marius Curtuiuș i s-a promis un autoturism până la finalul săptămânii, în caz că va da gol cu Olimpia Satu Mare”

   Toata fraza se poate interpreta , se putea usor intelege ca Curtuius va primi un autoturism pana in finalul saptamanii , e alabicata total fraza , putea fi reformulata usor :

   „La conferința de presă de luni, desfășurată la reprezentanța Auto Technic Ford, lui Marius Curtuiuș i s-a promis un autoturism PENTRU FOLOSINTA până la finalul săptămânii, în caz că va da gol cu Olimpia Satu Mare”

   0

   0
   1. SI in titlu iti scrie cu litere cat China „PENTRU TEST DRIVE”, nu mai tot interpreta tu.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.