UTA Arad

Un Ford bonus pentru golul cu Olimpia…pentru Test Drive





La conferința de presă de luni, desfășurată la reprezentanța Auto Technic Ford, lui Marius Curtuiuș i s-a promis un autoturism până la finalul săptămânii, în caz că va da gol cu Olimpia Satu Mare. Astăzi, atacantul UTA-ei s-a prezentat pe Calea Zimandului, iar Flavius Alb, coordonatorul de vânzări al companiei arădene, i-a înmânat cheile unui Ford Focus ST-Line roșu, inscripționat cu UTA.  „E bonus pentru golul de ieri, probabil vom încerca să-i motivăm suplimentar și pe alți jucători ai echipei în acest fel în etapele ce urmează”, a precizat Alb.

Prin parteneriatul dintre UTA și Auto Technic Ford și „oficialii” clubului au intrat, luni, în posesia unui Ford Ka+ galben.

 

 

Un comentariu

    1. Mai mult ca sigur e pentru folosinta o perioada de timp , fara suparare dar nu poti da un premiu de minim cateva mii de euro ( second hand, altfel ar fi peste zece mii ) , doar pentru un gol marcat si nici intr-o partida decisiva . Plus ca ar fi o greseala fantastica fata de bunul mers al vestiarului ( doar nu a dat golul singur pe teren ) . Vrei sa le dai , da-le la toti – doar sa nu falimentezi asa nenea Alb 😉 –

      0
      0
  1. ” un autoturism până la finalul săptămânii”. Se plimba si Curtuiuș cateva zile cu mașina. Citiți cu fundul sau cu ce naiba?

    0
    0
    1. „La conferința de presă de luni, desfășurată la reprezentanța Auto Technic Ford, lui Marius Curtuiuș i s-a promis un autoturism până la finalul săptămânii, în caz că va da gol cu Olimpia Satu Mare”

      Toata fraza se poate interpreta , se putea usor intelege ca Curtuius va primi un autoturism pana in finalul saptamanii , e alabicata total fraza , putea fi reformulata usor :

      „La conferința de presă de luni, desfășurată la reprezentanța Auto Technic Ford, lui Marius Curtuiuș i s-a promis un autoturism PENTRU FOLOSINTA până la finalul săptămânii, în caz că va da gol cu Olimpia Satu Mare”

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button