Fotbal judetean

Dezgheț în mijlocul primăverii: CS Ineu – Păulișana Păuliș 3-1





În primul meci al rundei cu numărul 24 în Liga 4-a, Ineul a bifat – în sfârșit – primul succes al returului. Victimă a fost Păulișana Păuliș, într-una dintre zilele sale slabe, însă și zărăndanii au marele merit de a fi contretizat creșterea în joc din ultimele etape prin cele trei puncte ce îi urcă peste UTA III în clasament.

Raportul de forțe a fost evident încă din start, iar cele două-trei situații ineuane au anunțta deschiderea tabelei. După exact o jumătate de oră de joc, Ciocan, reprofilat atacant de Sculici, a valorificat cu un șut plasat în careu o acțiune prelungită a echipei sale. După alte 7 minute, tabela s-a modidificat din nou și asta pentru juniorul D. Bogdan a înscris frumos, dintr-un voleu din 12 metri, după centrarea căpitanului Hulbăr.

Oaspeții au început ceva mai bine partea secundă, însă tot gazdele au fost cele care au punctat, ducându-se la un liniștitor 3-0. Clej a șutat de la 16 metri lateral stânga, iar devierea lui Suciu l-a păcălit pe Dulhaz. Era minutul 61 și soarta punctelor era pecetluită. Șuturile lui D. Popa și Mițiți, respinse de Pușcaș, au anunțat – totuși – golul de onoare ce a venit în ultimul minut de joc.  După un corner, mingea a ajuns la Dănuț Mițiți în 7 metri, iar antrenorul-jucător al teamului din Podgorie a marcat din voleu pentru rezultatul final: 3-1.

Ineul urcă un loc, dar nu scăpat de emoțiile retrogradării. Totuși, antrenorul Cristian Sculici crede că echipa sa nu va avea probleme să termine deasupra liniei. „Era normal să vină și această primă victore după jocurile în creștere din ultimele etape. Spre deosebire de alte meciuri, azi nu ne-am jucat prea mult cu ocaziile, deși scorul pauzei putea fi și mai mare. În partea a doua  am început mai slab, dar golul norocos al lui Clej a clarificat totul. Sperăm să legăm mai multe rezultate bune, personal nu am nicio temere că vom juca la anul în Liga  5-a”, a spus tehnicianul zărăndanilor.

Chiar dacă terenul de la Ineu îi stârnește amintiri plăcute lui Mițiți, pentru trecutul său frumos la Tricotaje în ligile doi și trei, azi: „Am rămas dezamăgit de evoluția și atitudinea băieților. A fost o transformare în rău după meciul cu Zăbraniul și nu-mi explic de ce. Ne-a lipsit mult și Emil Calancea, dar nu acesta e motivul eșecului. Ne pare, rău am fi dorit să îi oferim apropiatului echipei noastre, Marius Măcinic, un succes de ziua sa, dar îi promitem unul în etapele viitoare”, a menționat Mițiți.

Formații:

CS Ineu: Pușcaș – Spătaru, Karmanoczky (51 Țîrban), Iaroș, Hulbăr – D. Bogdan (85 B. Belei), Ponta, Clej (90 Dragoș), Gavrilă – Ciocan, Al. Gligor (73 G. Mașniță)

Păuliș: Dulhaz – Bruț (26 Bruț), Suciu, Cervenschi, Ambruș – Iercan (R. Belei), Itu, Savu (85 Vesa), D. Calancea (85 Gugeanu) – D. Popa, Mițiți

Arbitri: Cristian Coroban – Emil Arsa, Lucian Berariu.

Observatori: Traian Enoiu, Andras Mako.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button