Arhivă articole

Când „Bebe” își acordează „vioara”: Voința Mailat – Victoria Zăbrani 1-2

Chiar dacă i-a lipsit câțiva jucători importanți, ca Filip, Corlățeanu și D. Crișan, Zăbraniul a găsit resursele să se impună la Mailat. A fost un succes al experienței superioare a oaspeților, cu Dumitru Mitu dirijor de orchestră. Menajați în Cupă, titularii lui Radu George au dat o replică bună, au avut ocaziile lor în momentele cheie ale partidei, dar au trebuit să se recunoască învinși.

Voința a început excelent, cu golul de 1-0 înscris după numai 12 minute de joc. După un aut de margine, Mateucă a ajuns în unghi imposibil a insistat să finalizeze și l-a păcălit pe Irimia. Doar 6 minute a durat avantajul „alb-verzilor”, căci Mitu a înscris spectaculos dintr-un voleu de la marginea careului, din întoarcere. Superioritatea în joc a „alb-roșilor” s-a mai concretizat cu o bară, lovită de Zele de la 20 de metri, dar și golul de 1-2 ce a venit la 13 minute de la reluarea reprizei secunde. Același D. Mitu a centrat cu efect din corner, iar Cati, venit pe colțul lung, a marcat cu capul. Olariu putea închide conturile pe o contră, însă ocazia de gol a finalului de meci a aparținut celor de la Mailat. Eroul etapei trecute, Alex Chepețan, a primit o centrare excelentă de pe stânga, dar a trimis cu latul alături, pe colțul scurt.

Zăbraniul reușește să lege două succese consecutive cu același scor (2-1) cu formații aflate în partea inferioară a clasamentului. „Știam că vom întâlni o echipă antrenată, tânără și agresivă în sensul pozitiv al  cuvântului și am tratat meciul foarte serios. Eu zic că diferența s-a făcut la știința jocului, la experiența superioară a jucătorilor noștri, iar asta s-a văzut cel mai bine la gestionarea rezultatului. La 1-2, gazdele s-au mai apropiat o singură dată periculos de poarta noastră, așa că eu spun că victoria noastră este cât se poate de meritată”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul grupării de pe Mureș.

Formații:

Voința Mailat: Barabaș – Al. Lazăr, Bălă, Cernat, Morariu – Ungureanu, R. Caba, Mateucă – Chepețan (85 Roșu), Epure (79 Achim), Cheșa.

Zăbrani: Irimia – Strango, Francescu, Cati, Dragu – D. Mitu, Zele – C. Apostol, L. Olariu, Topai – Iorgovan (90 Rogojinaru).

Arbitri: Cristian Trif – Alex Drăghici, Sergiu Cîrmaci.

Observatori AJF: Gabor Biro, Gheorghe Sfăt.

FOTO: victoria-zabrani.ro

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.