Fotbal judetean

Denis, pericol public: Păulișana Păuliș – CS Dorobanți 5-1



Încă odată, „lanterna roșie” a campionatului a oferit iluzia unui rezultat bun cu ocazia viziatei la Păuliș, dar avea să sfârșească prin a pierde la scor a 19-a partidă stagională. Dănuț Mițiți nu concepea să mai piardă puncte după eșecul de la Ineu și și-a trezit serios elevii la realitate în pauza meciului, rezultatul văzându-se pe tabelă.

Cum vă spuneam, „alb-negrii” nu s-au mișcat rău în prima parte, ba chiar au și deschis tabela după 20 de minute. Defensiva gazdelor a fost prinsă prea avansată, R. Apostol a scăpat pe dreapta și l-a prins și pe Dulhaz pe drum. Totuși, gazdele au revenit repede pe tabelă și au egalat prin penalty-ul lui D. Popa.

Formația din Podgorie a avut o cu totul față în mitanul secund, pe care l-au început cu golul de 2-1. Cel mai în formă om al lui Mițiți, Denis Calancea a primit o pasă de la Gugeanu, a pătruns din stânga în centru și l-a învins pe Mitrea. În minutul 59, faza s-a repetat la indigo, cu mențiunea că, de această dată, assistul i-a aparținut lui Itu.  Vaștag a mai încercat ceva în atac, dar golul a căzut doar în poarta vizitatorilor, după o reluare norocoasă, din unghi mort, a lui D. Popa. În minutul 74, pe lista marcatorilor și-a trecut numele și Albulescu, printr-un lob elegant din lateral dreapta pentru un elocvent 5-1.

Cu „dubla” de astăzi, Denis Calancea a ajuns la 11 goluri stagionale, fiind al doilea marcator al Păulișului, după D. Popa. „Am făcut o primă repriză destul de slabă, dar ne-am trezit la pauză. Ne-am încurajat unii pe alții, ne-a mobilizat și antrenorul și am făcut o parte secundă excelentă. Mă bucur pentru cele două goluri, dar cele mai importante sunt punctele. Suntem pe locul 7 și nu mai vrem să cădem de acolo până la finalul sezonului. Avem un grup unit la Păuliș, dacă vom rămâne împreună și la anul, cred că putem obține rezultate și mai bune”, a spus mijlocașul de 21 de ani, care a fost trimis în atac de Dănuț Mițiți în partida cu Dorobanțiul.

Formații:

Păuliș: Dulhaz – Iercan, Suciu, Cervenschi, Ambruș – Gugeanu (74 Șt. Calancea), Itu (39 Vesa), Savu (52 Mițiți), Bruț – D. Calancea, D. Popa (72 Albulescu).

CS Dorobanți: Mitrea – Pistrui, Nadiu, Ciubăncan – R. Apostol (74 Ștrengar), R. Lăsculescu, Văduva, Georgiu, Pîrvulescu (66 Poșta) – Vaștag (72 Stancu), Horvath (66 Ando).

Arbitri: Cristian Burza – Florin Vesa, Andrei Pâslaru.

Observatori AJF: Adrian Apătean, Ioan Hamza. 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button