UTA Arad

Nagy și Roșu, cot la cot la Cermei – UTA II





După amicalul de dimineața, pe care UTA l-a câștigat cu 9-1 contra Șeitinului, Laurențiu Roșu a dat o fugă la Cermei, pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii de la „satelit” în disputa cu formația locală. Aici a fost întâmpinat, printre alții, chiar de Roland Nagy, cel pe care l-a înlocuit pe banca echipei fanion a județului în luna octombrie a anului trecut și care acum dă o mână de ajutor trupei prezidate de Petre Bulza din calitate de director tehnic.

Stând cot la cot la tribuna oficială a stadionului de la Cermei, cei doi foști colegi de la Steaua s-au întreținut minute în șir,  demonstrând tuturor că nu există resentimente. De altfel, Nagy i-a întâmpinat cu îmbrățișări calde pe toți utiști, jucători și antrenori, conducerea „Bătrânei Doamne” stând departe de Cermei de această dată.

Antrenorul celor două promovări consecutive ale UTA-ei și cel care i-a dus pe „roș-albi” la 180 de minute de Liga 1 nu a dorit să dea declarații presei, dar apropiații știu că încă are nelămuririle sale cu privire la condițiile în care a fost nevoit el să conducă echipa (cu salarii și prime restante de multe luni de zile) și cele de azi, cu salarii achitate la timp și prime înmulțite de la meci la meci.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button