UTA Arad

Adili – din nou sub comanda lui Roșu, care are lotul complet pentru deplasarea de la Clinceni





Problemele cu viza ale macedonianului Mevlan Adili au fost rezolvate la Consulatul Român din Skopje, iar utistul a ajuns aseară la Arad. A făcut-o la bordul unui autoturism trimis de clubul fanion al Aradului la Belgrad, acolo unde a aterizat cursa tânărului fundaș, care e de azi din nou la dispoziția lui Laurențiu Roșu și colaboratorilor săi.

Odată cu victoria de la „masa verde” cu Tărlungeniul, „Bătrâna Doamnă” și-a recuperat jucătorii suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce Andor, care încasase trei etape de suspendare (plus 2500 de lei amendă) după faultul de roșu asupra călărășanului Țenea, e oricum istorie pentru gruparea arădeană. Practic, cu excepția lui Nobi Polgar, care se antrenează cu echipa doar de ieri, Roșu are tot lotul 100% valid pentru partida de duminică dimineața, de la Clinceni, unde alt rezultat în afara victoriei echivalează cu ratarea, în proporție de 70%, a obiectivului stagional.

Cum s-a obișnuit deja în acest sezon, delegația utistă va călători cu avionul la București în seara zilei de sâmbătă. „Principalul” echipei  trebuie să-și cântărească foarte atent alegerile la nivel de juniori, atâta timp cât duminică, la Arad, e programată și prima manșă a semifinalei campionatului național Elite, dintre UTA și Dinamo.

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

  1. Mai important ar trebui sa fie semifinala cu dinamo, e vorba de un trofeu totusi..seniorii oricum au pierdut lupta pt locul doi, cel mult se poate ajunge la baraj unde chiajna e favorita certa

    0
    0
  2. Jagardele, pe ce te bazezi cand afirmica, lupta pt. locul doi promovabil, UTA. a pierdut batalia !!!

    0
    0
  3. Asa am zis si eu ca, bate Mioveniul la secui ,le baga mortul in casa si promoveaza UTA. !!! Ce bine ar fi sa se intample asa !!!

    0
    0
  4. Nelule te apreciez ca esti un mare utist, dar esti cam naiv..conducereA a pierdut VOIT promovarea, renuntarea la Rus, Hlistei, Man, David, Andor, si evitarea unor jucatori ca Ignea, Dragalina, Issa, Bozian sau chiar Neagu de la acs poli, mie imi certifica ca nu se vrea performanta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button