UTA Arad

Se pot procura bilete la derby-ul Vestului, de pe 21 mai! Galeria arădeană se deplasează la Timișoara cu trenul de 14,35





21 mai e data la care se va consuma un nou episod al derby-ului de tradiție, Poli – UTA. Meciul e cu atât mai imporant pentru arădeni, cu cât echipa favorită e implicată în lupta pentru promovare în Liga 1, dar și viceversa e valabilă. Fiindcă ASU stă (pe punctele cu Tărlungeni) în acest weekend, la Timișoara se vorbește deja doar despre vizita „Bătrânei Doamne”, care – în schimb – trebuie să se focuseze pe meciul de la Clinceni, la fel de important în economia obiectivului.

Mai mult, începând de astăzi, s-au pus în vânzare bilete pentru derby-ul de pe „Dan Păltinișanu”. Prețul unitar de vânzare e de 10 lei, iar locațiile de unde pot fi procurate sunt următoarele:
*  Club D’arc Timisoara (Piața Unirii, nr. 5)
* Bierhaus :: Bunker :: Docks (str. E. Ungureanu, nr. 15)
* Restaurant Yugoslavia (str. G. Dragomir, nr. 10)
* Tornado (str. Arieș, nr. 2)
* La Mihai xerox (Complexul Studențesc)
* Grill Sârbesc – 2 locații (Iulius Mall și Timișoara Shopping City)
* Macelarie Traditionala (str. Dacilor, nr. 15)
*Spartan Romania – 2 locații (Girocului și Galeria 1)
* Zone Café (str. Uranus, nr. 29)
* SSH Caffe (str. G. Ranetti – Șagului)
* StudentsPub (Aleea Studenților – Complex)
* Caffe DaVinci Timisoara (str. Simion Bărnuțiu, nr. 52 – Modern)
* Club As Lounge Cafe – 2 locații (Aradului și Calea Buziașului)
* magazin Radis (Calea Torontalului, zona Ciocanu)
* Arena Viola (str. Teiului – Dacia)
* Arena Carlo (Calea Aradului, nr. 56)
* Pensiunea Casa Iorgovanul – sat Urseni, Strada Mare, nr. 9
* magazin Alfa Darian – sat Giroc, str. Trandafirilor 33 (la Sebi)
* magazin La Cirdei – Recaș, vis-a-vis de BRD
* Loris Bar Pizzeria – Deta
* Portofino Lugoj – Micro 4 Lugoj
* Cofetăria Micro 3 – Lugoj

Dacă gruparea „alb-violetă” se ține de promisiune, suporterilor din galeria arădeană ar trebui să le revină 5000 de bilete, ce sunt așteptate de pe o zi pe alta la Arad, pentru Peluza Nord a „Marelui Oval”. Până una alta, susținătorii „roș-albilor” au sunat adunarea prin următorul Comunicat:

”De la Dunăre la Sena, din Carpați la Pirinei, utiști de pretutindeni, e timpul să ne adunăm! Peste două săptămâni ne reîntoarcem la Timișoara pentru a susține UTA în cea mai importantă confruntare.

Întâlnirea suporterilor va avea loc în fața gării din Arad, la data de 21 mai, ora 13:30, iar deplasarea se va face cu trenul R-2606 care pleacă din stație la ora 14:35. Am stabilit să ne strângem la această ora pentru ca fiecare fan să aibă timp să își cumpere tichet de călătorie. Meciul începe de la ora 19:00 și se va disputa pe stadionul Dan Păltinișanu.

Întoarcerea se va face tot cu trenul, noaptea, din gara Timișoara Nord, cu plecare la 23:26 spre Arad.

Mai multe informații utile vă vom prezenta în zilele ce urmează, atât despre deplasare, cât și despre bilete de acces pe stadion.

CU TOȚII LA TIMIȘOARA!”

FOTO: Viorel Musca









Un comentariu

  1. De unde se vor cumpara biletele pentru sectorul utistilor se va anunta cat de curand. Din locatiile mentionate in articol se iau bilete doar pentru sectoarele suporterilor timisoreni. Atentie la neatentie.

    0
    0
    1. nu toti aradenii se duc cu voi, cu galeria si vor sa stea in peluza nord … nu toti aradenii care merg la meci aleg trenul ca si voi suporterii din galerie … unii merg cu masinile, pe cont propriu, si vor sa vada meciul de la tribuna I sau a II-a … nu ar fi prima data cand se intampla asta …
      de ce suntem amatori? cu ce inducem lumea in eroare?

      0
      0
  2. Numarul suporterilor utisti ce vor fi prfezenti la meciul ASU Poli Tm – UTA depinde foarte mult de rezultatul meciului Clinceni-UTA ! Hai UTA !

    0
    0
    1. am corectat, nu era nicio aluzie ca altii ar fi necivilizati ci ma gandeam ca poate unii vor sa mearga cu sotia cu copilul la meci si atunci au nevoie de alte variante decat cele oferite de suporteri direct la Arad

      0
      0
  3. Corect , daca obtinem victoria la Clinceni iar etapa viitoare sambata cu o zi inainte de Poli-UTA, Sepsi pierde la Suceava , cred ca va fi un numar record de aradeni pe stadion

    0
    0
    1. chiar asa a fost cum am scris … ma gandeam ca e civilizat sa mergi cu masina si sa duci la meci sotia si copilul … nu ca altfel ar fi necivilizat dar asa am scris … si am corectat sa nu avem discutii fara rost …

      0
      0
  4. Lucian , din titlu si din prima jumatate lumea ar putea fi dusa in eroare daca nu citeste tot articolul. Te astept sa mergem impreuna cu trenul , sa simti adevaratul derby din mijlocul nostru!!! Rautatile nu isi au rostul!!!
    UTA ARAD!!!

    0
    0
    1. cineva trebuie sa se ocupe de meci si din redactie pentru cei de departe … nu avem nicio rautate … suntem imuni de mult

      0
      0
  5. cati oameni din Arad merg cu familia si cu masinile personale la acest meci . Un nr foarte mic iti zic eu. Se stie episoadele vechi cu masini cu nr de Arad vandalizate la cimisoara cu ocazia acestor meciuri. ok scapa masinile dar in tribune pot sa iasa niste episoade cam urate.

    0
    0
  6. Acum o sa se vadă că asta nu e UTA… fiindcă va fi record negativ de arădeni la un ,,derby” cu Timișoara

    0
    0
    1. iar incepem cu cine ii mai utist decat celalalt? cand noi scriam despre UTA fara sa scriem si BD din liga a patra tu si altii ca tine ne injurati din tribuna de la meciurile UTA-ei lui Martian … acum sunteti mari utisti si ceilalti nu …
      fi sigur ca vor fi in tribunele I si II aradeni sau altii care tin cu UTA si vin din alte orase … care vor merge cu masinile si nu-si iau bilete la peluza nord de la Arad ca nu au cum sau nu vor sa stea acolo … pentru ei este acest articol … sau poate asa credeti ca o sa fiti mai putini in peluza? ca scriem noi de unde se pot lua bilete?

      0
      0
  7. Da timisoara asta e timisoara ?!?!?! Daca UTA asta nu e UTA , atunci cine e UTA ???? Prea multa hermeneutica de text duce giumbuslucuri verbale . Am mai spus : sapienti sat , o expresie latina , care tradusa inseamna : inteleptii inteleg .

    0
    0
  8. Iarasi se vor bate ultrasii, se vor arunca cu pietre si alte obiecte contondente, se vor sparge capete, vor fi si victime colaterale – oameni nevinovati sau suporteri adevarati, etc.Iarasi vor fi filmate altercatiile pe toate canalele TV.Iar vor face misto de noi timisorenii pt. ca nu avem stadion, noi le vom transmite traditionalul salut de la Arad.Dar pana una alta HAI UTA !

    0
    0
  9. Mai intai si intai, pana la derbyiul cu Timisoara , baietii trebuie sa mobilizeze la maxim pt. a castiga la Clinceni ca, altfel nu mai are nicio miza, doar de orgoliu fara rost pt. UTA. Acuma, Rosu si echipa, a avut la dispozitie doua saptamani in care au avut timp sa se pregateasca pt. acest meci cu Clinceniul in care ,nu va fi usor ci dimpotriva, va fi un meci dificil pt. ca , Clinceniul nu au ce pierde si v-or juca fara presiune, iar Stratila, Petre, Curtuius, Copil etc., trebuie sa isi arate valoarea pe teren si sa castige meciul acesta care este obligatoriu !!! Pacat de Andor ca nu mai face parte din echipa ca, era mare nevoie de el ,dar acuma asta este, mergem cu ce avem !!!

    0
    0
  10. Din pacate daca se adevereste ceea ce scrie in liga2.prosport : „Campionatul Ligii 2 e în faţa unui nou abandon. Foresta anunţă că nu face deplasarea la Afumaţi şi e posibil să se desfiinţeze: „Am ajuns la capătul puterilor” ,

    asta insemana ca locul 2 e pierdut definitiv , ( Sepsi castiga cu 3-0 la ei ) , iar pt locul 3 vom tremura pana la capat ( Mioveniul va castiga cele 2 puncte pierdute pe teren cu Foresta )

    0
    0
  11. @geo problema ca noi nu trebuia sa ajungem sa depindem de meciurile astea. Noi trebuia sa batem Afumati Luceafarul si Calarasi si discutam despre altceva ( tot pe liga 2 apare un interviu cu patronul Sepsi in care spune exact acest lucru ca ei nu sperau sa aibe sanse de promovare insa incurcarile noastre le-au dat aceste sanse si acum isi doresc liga 1). Daca e sa nu prindem locul 2 nimeni nu e vinovat decat noi. Noi ar putea sa avem un mare avantaj din toata afacerea asta. de exeplu daca se merge cap la cap noi cu Mioveni pana la capat meciul lor cu Sepsi devine capital Sepsi putand sa iasa pierzatoare in eventualitatea unei victorii a lu Mioveni care sare peste ea la fel ca si noi. Fata de Mioveni noi avem rezultatele directe, hai sa nu ne pierdem increderea. Noi avem meci la Clinceni aici daca ne respectam nu avem voie sa facem pasi gresiti ( toate echipele care aspira la locurile fruntase au batut acolo) iar apoi la Poli la fel daca ne respectam nu ar trebui sa avem probleme ei Sepsi au un meci greu cu Braila care daca vrea poate sa bata pe oricine sau sa piarda cu oricine. Victorie la Clinceni asta ii important. Forza UTA

    0
    0
  12. Corect , totul depindea doar de noi , cu doar 2 pct in plus cu Afumati si Oradea aveam 4 puncte avans si depindeam chiar doar de noi …asta e …sperante sunt , dar imi e greu sa cred ca Sepsi se va incurca acasa la ei unde raul , neamul si …pajistea ( se inlocuieste aici cu termeni fotbalistici ) sunt de partea lor .

    0
    0
  13. Haideti sa spunem totusi ca daca nu bateam miraculos la Mioveni, Targoviste si Juventus, 9 puncte enorme nu eram nicaieri astazi, adica eram in situatia Chindiei, iesiti din cartile promovarii din noiembrie. E frumos bataila pt. locul 2, sper sa castigam! UTA!!

    0
    0
  14. ai dreptate 100% deaccea eu cred ca o eventuala retragere a celor de la Suceava ar putea sa fie in avantajul nostru cu conditia principala daca Mioveni isi doreste ceva de la acest campionat iar aducerea unui blatist pe banca cred ca inseamna ca isi doresc ceva se vor bate in ultima etapa ca orbi si Mioveniul va avea in spate ca parere personala si albitrajul si „multe alte lucruri” iar noi trebuie sa profitam forza UTA

    0
    0
  15. Totul va depinde numai si numai de baieti ,cum se va mobiliza in aceste meciuri care au mai ramas , in care , primul examen trebuie trecut obligatoriu la Clinceni, apoi mai vedem cu Timisoara,unde cered ca , acolo se va juca promovarea UTA.ei in liga1!!! Da asa este ca, daca castigam cu Luceafarul acasa si la Afumatori, acuma , UTA. nu isi mai facea probleme. Deci, dupa parerea mea, promovarea UTA.-ei se va juca la Timisoara !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button