Fotbal judetean

Insuficient pentru „lanternă”: Voința Mailat – CS Dorobanți 1-1





Doar un succes la Mailat, o formație apropiată ca valoare, o mai ținea pe trupa lui Ciubăncan în viață. Iar meciul a fost abordat în consecință, cu multă dorință de victorie, dar nici „alb-verzii” nu au stat rău la acest capitol. A rezultat o partidă cu destule ocazii, însă doar două goluri, la interval scurt unul de celălalt.

După o serie de trei-patru rezultate excelente ce i-au asigurat, practic, rămânerea în primul eșalon județean, Voința a mai slăbit ritmul. Barabaș a salvat prima minge grea la lovitura liberă a lui Georgiu și i-a dat posibilitatea lui Cernat să deschidă pentru echipa sa. Era minutul 26, când Mitrea a ieșit pe sub un balon, Cernat a urmărit faza și a înscris cu capul din 3 metri.  „Alb-negrii” au reacționat imediat și Pistrui a egalat după un corner. Nadiu a avut imediat și el șansa golului, tot cu capul, dar portarul gazdelor a fost la post.

În partea a doua, s-a jucat ceva mai încâlcit, dar chiar și așa au fost ceva faze de gol destul de clare. La Mailat, Mateucă a finalizat exact în Mitrea din poziție de unu la unu, iar dincolo, juniorul Stancu nu a avut inspirație în fața lui Barabaș. Nemulțumit de timpul suplimentar dictat de Coroban, Bălă i-a spus vorbe de duh „centralului” și a văzut „roșu” chiar înainte de a intra la vestiare.

Având doar 11 puncte în clasament, Dorobanți mai are pure șanse matematice să scape de o poziție retrogradabilă și nici un program prea ușor până la final. În schimb, cei de la Mailat dau etapă de etapă examen în fața lui Radu George, care trebuie să știe pe cine va mai conta de la anul.

Mailat: Barabaș – Gabor, Bălă, Cernat, Căliman – Morariu – Epure (82 Crișan), Ungureanu (75 Rancov), Achim (42 Al. Lazăr) – Chepețan, Mateucă.

Dorobanți: Mitrea – Ștrengar, Ando, Pistrui, Toth – Nadiu, Poșta – Pîrvulescu, Georgiu, Stancu (85 Radu) – Junc (90 Costea).

Arbitri: Cristian Coroban – Cășuț Cristian, Călin Mateuț.

Observatori AJF : Romulus Tănăsescu, Iosif Lovas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button