Arhivă articole

Petre: „Descătușarea mea și a echipei a venit la fix, deja ne gândim la Poli!”

Golgheterul „Bătrânei Doamne” nu a avut o perioadă prea bună de la Paști încoace. După golul imens cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Petre s-a stins puțin, dar asta și pentru că a acuzat probleme de ordin medical, iar deplasarea din „fieful” liderului Juventus a ratat-o din pricina cumulului de „galbene”.

Astăzi, la Clinceni, atacantul de 19 ani a venit la vechile obiceiuri, reușind o „triplă” ce a deschis drumul echipei sale spre un succes zdrobitor, venit la pachet cu punctele ce o țin pe UTA pe loc promovabil. „Atât eu, cât și echipa, aveam nevoie de o astfel de descătușare. Ea a venit la fix, chiar înainte de derby-ul cu Poli, în care, de asemenea, nu avem decât varianta victoriei.  Prin acest rezultat suntem siguri că vom avea alături de noi foarte mulți suporteri, pe care avem datoria să-i facem fericiți la finalul partidei. Am plecat spre casă de la Clinceni și în autocar se vorbește doar despre meciul de la Timișoara. Nimeni nu se mai gândește la ceea ce a fost azi, totul e istorie deja”, ne-a declarat Adi Petre.

Cu cele trei goluri reușite azi, utistul a ajuns la „borna” 26, l-a egalat pe Attila Hadnagy și e la doar la două reușite în spatele liderului Remus Chipirliu. „Într-adevăr, golurile sunt importante pentru echipă și pentru moralul meu. Nu mai marcasem de ceva timp, eram puțin supărat fiindcă nu mi-am putut ajuta colegii în câteva meciuri importante din cauze medicale, dar acum mă simt mai bine ca oricând. Titlul de golgheter e important doar în măsura în care UTA promovează, altfel nu mă încălzește cu nimic”, a adăugat arădeanul, care mai recunoaște cu fair-play: „Centrarea lui Burlă de la primul gol am atins-o foarte, foarte puțin. 98% e meritul lui, eu poate doar am derutat puțin portarul”.

În fine, puternicul „vârf” le-a transmis un mesaj și colegilor de la Elite, care au remizat acasă cu Dinamo, lipsindu-le exact omul de gol. „Am auzit că au jucat foarte bine, sper să fie mai pragmatici în retur, iar în finală vin să-i ajut”, a încheiat cel mai bine cotat fotbalist al „Bătrânei Doamne”.

0
0

0 comentarii la articolul: “Petre: „Descătușarea mea și a echipei a venit la fix, deja ne gândim la Poli!”

  1. Bravo Petre! Esti un jucator foarte pragmatic si sper sã rãmâi asa! La golul nr2 am strigat goool când ai primit mingea deja; stiam cã nu vei rata!! Bravo!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.