Arhivă articole

Stahl a rupt plasa la primul gol în Liga 2-a: „Ca junior, astfel de execuții te pot ajuta să te impui în echipă”

După câteva prestații bune, respectiv asistul pentru Petre la golul doi al meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru Albert Stahl a venit și ziua primei reușite în Liga 2-a. Atacantul de 18 ani l-a învins pe experimentatul Matache cu un șut puternic, excelent plasat, trimis de la marginea careului celor de la Clinceni. „Sunt foarte bucuros pentru pentru acest gol, deloc întâmplător. La antrenamentul de ieri chiar am încercat șuturile de la distanță și mi-au cam ieșit. În general, am reușit goluri foarte frumoase azi. Merită felicitați și colegii mei, dar și întreaga echipă pentru această prestație bună”, a spus cel mai tânăr fotbalist din lotul „roș-albilor”.

Se poate spune că a fost ziua juniorilor la Clinceni și asta pentru că nu mai de cinci din cele șase goluri au fost opera jucătorilor sub vârstă. „E un lucru bun pentru o echipă ca UTA, care se și bate pentru promovare. Atât Adi, cât și Bogdan, au înscris goluri importante și spectaculoase. După părerea mea, ca junior,  astfel de execuții te pot ajuta să te impui în echipă”, a adăugat Stahl.

Ca și întreaga suflare utistă, talentatul atacant așteaptă vizita pe Bega, pentru întâlnirea cu marea rivală. „Gândul că aș putea juca primul meu derby cu Poli la seniori mă motivează enorm. Dar, până la urmă, fie că voi juca sau nu, e important să câștigăm pentru suporteri și pentru clasament. Am ajuns până aici, mai avem trei pași până la promovarea directă sau baraj, nu avem voie să greșim”, a mai afirmat utistul, care a avut și un gând special la final: „Dedic acest prim gol al meu la UTA familiei mele, care m-a dus la fotbal de mic copil și m-a sprijinit întotdeauna necondiționat”.

0
0

0 comentarii la articolul: “Stahl a rupt plasa la primul gol în Liga 2-a: „Ca junior, astfel de execuții te pot ajuta să te impui în echipă”


  1. Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/sportar1/public_html/wp-content/plugins/wp-user-avatar/includes/class-wp-user-avatar-functions.php on line 487
    Nelu, Targoviste spune:

    Bine CRUYFF !!! Asa sa joci si cu timisorenii, cu curaj si ambitie !!!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.