UTA Arad

Absențe importante pentru UTA la Timișoara! Roșu are un accidentat și un suspendat pentru meciul de pe „Dan Păltinișanu”





Din punct de vedere sportiv și mental, UTA pare pregătită să înfrunte rivala ASU Poli la finalul acestei săptămâni. Ca și efectiv, însă, veștile nu sunt tocmai bune pentru Laurențiu Roșu.

Doi dintre titularii arădenilor la Clinceni sunt anunțați indisponibili la Timișoara. În primul rând, este vorba despre Dumitru Copil, care a e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, dar și de Richard Filaret, care a ieșit accidentat de pe teren în prima repriză și are genunchiul stâng umflat. E foarte puțin probabil ca fundașul arădenilor să fie recuperat, însă e așteptată revenirea căpitanului.

Alin Gligor a intrat în sala de forță de joia trecută, în weekend a reînceput alergările, iar azi a făcut primul antrenament cu echipa după două săptămâni. Mâine, „roș-albii” au liber, dar fundașul de 33 de ani are programată o ședință de pregătire separată cu „Nacho”. De miercuri, când la Arad va reveni din Spania și Laurențiu Roșu, Gligor ar trebui să se antreneze cât de cât normal.

Mai trebuie spus că sistemul special de premiere anunțat înaintea derby-ului cu Sepsi rămâne valabil și pentru ultimele etape ale campionatului, cu o precizare simplă. Primele de joc vor fi multiplicate (x2 cu Clinceni, x3 cu Poli, x4 cu Balotești și x5 cu Chindia) doar în cazul în care UTA va promova în Liga 1 la finalul actualei stagiuni. Deocamdată, Petre et. comp. au încasat prima de joc normală, câte 600 de lei pentru victoria de ieri, de la Clinceni. Diferența de 600 de lei se va lua la final, dacă utiștii se vor pregăti, din vară, de duelurile cu Viitorul, FCSB sau Dinamo.









Un comentariu

  1. Nicio pierdere daca nu joaca Copil.Cei ce au fost in echipa de la finalul meciului cu Clinceini ar fi numai buni sa inceapa in meciul cu Poli.

    0
    0
  2. Foarte important copil asta….la anul sper sa ramina in liga a II – incontinuare ,bineinteles cu alta echipa ,ca in liga I nu-l vad nici rezervă

    0
    0
  3. Bine că l-ați aruncat pe Andor care ne-a scos și în meciul tur, și a rămas acest antitalent Copil!! Nici la Lipova nu il vad titular!

    0
    0
  4. Asa este, intradevar, Andor era un jucator foarte util UTA.-ei la mijlocul terenului,un jucator care facea diferenta. Nu pot sa imi dau seama cum Rosu a putut sa il lase sa plece, s-au poate a fost un ordin de sus de la conducere, pacat ca, UTA., adica UTA. nu, ci altii au vrut sa se intample asa !!!

    0
    0
  5. spuneti ,D le Gradinariu si D le Meszar de ce l ati fortat sa plece pe Andor?Pt prima de promovare?

    0
    0
  6. Meci greu ,dar va fi unul frumos incununat cu victoria noastra ! As incepe meciul in atac cu Piccioni si Petre,trebuie sa „explodeze” si italianul .Prea e bagat numai in ultima parte a meciului. Acest meci care are 2 incarcaturi una vctoria ptr promovare ,iar a doua rivalitatea poate va scoate din el ceea ce e mai bun ! Sper ca Rosu sa gandeasca cum e mai bine si sa ne bucuram la sfarsitul meciului ! Fortza UTA ,victorie !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button