UTA Arad

Primul calup de bilete la derby-ul Vestului – aproape epuizat, alte 500 de bilete sosesc mâine la Arad





Sediul clubului fanion al Aradului și Old Lady s Pub, punctele în care se comercializează biletele la Poli – UTA, de duminică seara, sunt pe cale să decreteze ”Sold Out” pentru primul calup de 500 de tichete! Asta până mâine, când un reprezentant al grupării fanion a Aradului se va deplasa pe Bega pentru a mai achiziționa alte 500 de bilete, care – în mod – normal ar trebui să se vândă ca pâinea caldă după rezultatul excelent al „roș-albilor” la Clinceni. Cu încă trei puncte luate în derby-ul de pe „Dan Păltinișanu”, „Bătrâna Doamnă” rămâne bine înfiiptă în lupta pentru promovare, fie că vorbim despre locul 2 sau 3, aceasta din urmă asigurând prezența la baraj.

Vă reamintim că biletele se pot achiziționa de la Old Lady’s Pub (orar 11,00 – 22,00), de pe strada Poetului, nr. 3 și sediul clubului UTA (orar 10,00 – 15,00), de pe Calea Victoriei, nr. 20. „Ținem în permanență legătura cu suporterii, vom face orice efort pentru cei care doresc să însoțească echipa la Timișoara să nu rămână fără bilete”, a spus Codru Grădinariu, directorul general al formației arădene, care începe săptămâna marelui derby cu sărbătorirea, chiar azi, a 44 de ani.

Apropo de suporteri, aceștia au ajuns la unul dintre antrenamentele săptămânii trecute și i-au încărcat motivațional pe fotbaliștii în alb și roșu pentru cele două deplasări consecutive. Prima a fost trecută cu brio, dar urmează meciul primăverii pentru suflarea „roș-albă”, derby-ul cu marii rivali de la Poli. Probabil, pe finalul săptămânii, fanii vor mai avea o întrevedere cu favoriții, la care nu vor lipsi torțele, banerele și scandările anti-Timișoara, așa cum s-a întâmplat cu o zi înaintea „ciocnirii” din toamnă, de la Arad.

Vă reamintim că suporterii „Bătrânei Doamne” și-au dat întâlnire duminică, ora 13,30, în Gara Arad, iar plecarea spre Timișoara se face cu trenul R-2606, care pornește la 14:35. Tichetele de călătorie cu trenul costă 7.50 RON dus şi 7.50 RON retur, fără reducere. Elevii beneficiază de reducere 50%, iar studenții au gratuitate. Dacă doriți să achiziționați biletul de tren mai repede, puteți face acest lucru la agenția CFR Călători Arad de pe strada Mețianu.

Un comentariu

  1. Daca sepsi nu bate la suceava simbata , peste 1000 de aradeni vor fi la timisoara . Daca va fi asa , unii cu „aburi ” ,ar trebui s-o lase mai moale cu scrisul …….din bun simt .

    0
    0
  2. Mesajul era dresat lui nenea Remus , dar nu stiu de ce nu se mai poate da reply la un comentariu ( poate ne ajuta lucian )

    0
    0
  3. Ar trebui facut eveniment pe retele de socializare sa fie invitati suporterii. e mai rapid decat afisele si mai eficient. Ar fi pacat sa nu profitam ca primim toata peluza. Cu totii la Timisoara sa sarbatorim alaturi de jucatori inca o victorie!

    0
    0
  4. Ca, UTA. sa cstige la Timisoara, trebuie sa joace cum a facut-o ultimeme 20 de min. la Clinceni !!! Intradevar, este o rivalitate foarte mare intre aceste doua echipe dar, totusi, timisorenii, nu ar trebui sa le dea unda verde secuilor de a stopa UTA. in detrimentul lor !!! Ar fi o rusine ca, secuii sa promoveze si niciuna dintre aceste judete cu fotbal de traditie ,sa se bata intre ele si sa nu castige niciuna , lasandu-i pe secui !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button