UTA Arad

Brîndescu: „Două jocuri, unul pe teren, celălalt în tribună, ne dorim să jucăm și anul viitor cu ei”





Cele două mari rivale ale Vestului au avut programate, astăzi, conferințe de presă și aproximativ la aceleași ore. Cum în Timișoara sunt două echipe cu numele de Poli, despre ASU se spune că este cea a suporterilor și, deci, derby-ul capătă automat o greutate și mai mare.

E de așteptat să asistăm la un spectacol total și în tribune, iar antrenorul „alb-violeților” s-a referit la el. „Duminică vor fi două jocuri, unul pe teren și celălalt în tribună. Amândouă ne dorim să se desfășoare în spiritul fair-play-ului și al corectidudinii, și bineînțeles, al sportivități și cei mai buni să câștige pe teren. Ne dorim ca printr-o victorie dă deblocăm puțin amtosfera din jurul fotbalului, să arătăm că se poate și altceva, să reclădim spiritul respectului și să facem ca oamenii să își dorească din nou să vină la stadion, sperm în număr cât mai mare, și să își îndrepte din nou fața spre acest fenomen. Ne dorim să fie spectacol în tribune, dar să nu se ajungă la incidente. Sperăm să ducem presiunea pe umerii lor, ei să își dorească foarte mult să câștige și noi să îi învingem. Aceste meciuri sunt frumoase, ne dorim să jucăm și anul viitor cu ei”, a spus Sorin Brîndescu, citat de tmsport.ro.

Timișorenii au vândut peste 5000 de bilete, iar până joi la prânz, arădenii vânduseră în jur de 800 pentru cei care fac deplasările organizat, cu trenul și autocarul.  Managerul sportiv al lui Poli nu își face probleme despre posibilele incidente violente. „E un joc al orgolilor, de 3 puncte, până la urmă. E foarte important  de știut că a fost tratat cu aceeași seriozitate, ca orice joc al acestei competiții. Cunoaștem cu toții ce înseamnă un joc Poli-UTA. Sperăm la o victorie, și ca organizarea să fie ireproșabilă, să nu avem evenimente nedorite, cunoscând relațiile dintre cele două galeriii. Cred că organizarea nu va avea de suferit. Vom preîntâmpina scurt- circuitele, cu comportarea celor două galerii. Dacă nu reușim la momentul respectiv, suntem siguri că intervenția va fi una mai mult decât promptă”, susține Marius Cociu pentru aceeași sursă.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Brandescule, las-o mai moale ca, UTA. va castiga si va ramane cu sanse mari sa joace in liga 1. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button