UTA Arad

UTA învingătoare în derbyul vestului: ASU Poli – UTA, 0 – 3





Formații oficiale:

ASU Poli: Gakos – Motreanu, Bilia, Telescu, Taub – Nicolescu – Teuţ, Birău, Măd. Stancu, Ghinescu – Şt. Blănaru. Rezerve: Gărlea – Gălan, Sorescu, Vucea, Bădăuță, Ungureanu, Țugui. Antrenor: Sorin Brîndescu.

UTA: Miron – Adili, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Muntean – Curtuiuș, Petre. Rezerve: Barna – Copaci, Tănase, Stahl, Piccioni, Polgar, Vîlceanu. Antrenor: Laurențiu Roșu.

Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti) – Alexandru Vodă (Alba Iulia), Mihai Marica (Bistriţa Năsăud) Observatori: Zoltan Tamaş (Odorheiu Secuiesc – Harghita), Cristian Petropulos (Alba Iulia – Alba)

 

 

Un comentariu

  1. Felicitari UTA! Bine ca am avut 5 minute de sclipire, in rest cea mai mare problema a meciului era culoarea camasei purtate de Rosu 🙂

    0
    0
  2. Ma baiete ,xy,tu habar n-ai ce inseamna aceasta victorie , asa ca ……scrii si tu ca na-i ce face . Victoria asta face cit o promovare , baietas !!!

    0
    0
  3. Felicitari baieti ! BRAVO UTA !! Trei puncte si trei goluri in poarta Timisoarei fac foarte mult , inimaginabil de mult !! Mai ales la ei acasa !! HAI UTA !! Rosu cu camasa violeta ???? Putin respect , nu , d-le Rosu !!

    0
    0
  4. Altii comenteaza aiurea cum ca UTA nu va promova in Liga1 in dauna celor de la Sepsi. Bun, nici o problema, de ce ? Pentru ca vom avea inca un motiv de sarbatoare, si anume: inca o dubla cu timisorenii. Acesta apogeul meciurilor noastre, indiferent de liga sau miza acestui derby. Sansele ca noi sa promovam (de pe loc de baraj) sunt minuscule si asta in dauna lotului pe care il prezinta cei din Liga1, dar asta nu ne stopeaza sa vizam la meciurile de Liga 1. Repet, m-as bucura sa jucam in continuare cu Poli decat cu Chiajna, pana ce terminam stadionul, pana ce formam o echipa competitiva pentru Liga1…..Doamne ajuta si hai UTA!

    0
    0
  5. Pe cine crezi ca mai intereseaza promovarea dupa o victorie cu 3-0 in deplasare cu poli…Scopul a fost atins, pacat de acel 1-1 din tur, sper ca la anu’ va fi dubla victorie. Sepsistule bafta in prima liga, 99,9% la suta ca picati in primul an, apoi 90% ca dati faliment in liga a 2-a urmatorul an…dupa bragadiru, urziceni, chiajna, voluntari alti neica nimeni apar din bezna, isi traiesc clipa de glorie dupa care vor disparea exact acolo de unde au venit.

    0
    0
  6. Pai a mai fost o echipa prin Brasov in liga 1, nici nu mai stiu cum ii spune, acum mai au doar handbal cred. Dar de International Pitesti ce se mai stie? si ei fusesera in liga 1:)) Traditia conteaza si ea, un pic.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button