Fotbal juniori

Campioană la juniori C, CS Ineu va reprezenta Aradul la „zona” de la Timișoara: „Dacă evoluăm la capacitate maximă nu ne e teamă de nimeni”





Ceea ce se anticipa după derby-ul de pe 18 aprilie, UTA 2003 – CS Ineu 2-3, a devenit certitudine după ultima etapă a campionatului județean rezervat juniorilor C. Formația din Țara Zărandului a terminat pe primul loc și va reprezenta Aradul la turneul zonal de la Timișoara, din weekendul următor.

În grupă, „negru-verzii” vor avea de trecut de Unirea Alba Iulia și Academia de Fotbal Gică Popescu, optimismul fiind ridicat. „În primul rând, nu e puțin lucru ca o echipă din județ să fie peste cele din municipiu. Oricum, campionatul a fost strâns, ne-am luptat cu cele două grupe ale UTA-ei până în ultima etapă. A contat și va conta și la zonă și faptul că doi dintre jucătorii noștri, Mâneran și Florea, au adunat deja destule minute și în Liga 4-a, la seniori. Suntem convinși că la anul se vor mai cere și alții la prima echipă. Deocamdată, suntem mândri de ceea ce am realizat până acum, dar nu vrem să ne oprim aici. Chiar dacă jucăm împotriva a două cluburi puternice la nivel de copii și juniori, Unirea Alba Iulia și <<Gică Popescu>>, vrem să mergem mai departe. Dacă evoluăm la capacitate maximă nu ne e teamă de nimeni, sper să ajungem cât mai în formă și conectați la miza acestui turneu”, a spus Lucian Ardelean, cel care antrenează Ineul, alături de Cristi Sculici și Florin Rusu.

Cu mențiunea că fundașul Laurențiu Dehelean și Florin Olar sunt indisponibili pentru turneul zonal de pe Bega, vă redăm lotul campionilor la juniori născuți în anul 2002 și mai mici: Ciprian Ardelean, Ioji Moise, Andrei Tulcan, Denis Maris, Robert Neșiu, Andreas Kiss, Raul Dochița, Aurelian Herlo, Dario Tarsan, Radu Șerban, Marius Dodu, Laurentiu Dehelean, Cosmin Grec, Denis Mâneran, Darius Jurj, Eduard Ohriniuc, Denis Florea, Darius Bun, Adrian Iana, Alexandru Gavrilaș, Randu Ardelean, Roberto Țica, Tamas Boitoș, Vlad Petrehele, Laurențiu Ana, Alexandru Zamă, Florin Olar, Andrei Tărșan, Radu Cocian și Robert Botaș.

Un comentariu

  1. Felicitări pentru castigarea campionatului si bafta la Timisoara . Nu uitati ca reprezentati tot Aradul nu doar clubul vostru. Multa bafta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button