Fotbal judetean

Pas decisiv pentru locul 4: Păulișana Păuliș – Progresul Pecica 1-2





Perioada neagră a Progresului, în care Arsene et.comp. au luat un singur punct din 9 posibile, pare să se fi încheiat. După succesul intern cu Sântana, a urmat și cel din penultima rundă, cu Păulișul. Meciul nu a fost deloc simplu pentru vizitatori, care au și rămas în inferioritate numerică după o oră de joc.

Huțanu (reluare peste poartă din poziție bună din centrarea lui Puie) a avut prima ocazie importantă a partidei, dar gazdele au replicat cu câteva incursiuni finalizate slab de Mițiți, D. Calancea sau D. Popa. După 26 de minute, la o fază simplă, Arsene a primit o pasă în adâncime de la Fritea și, din 15 metri lateral dreapta, l-a suprins pe Dulhaz cu o „scăriță” elegantă. Doar 5 minute a durat avantajul Progresului, căci Mițiți a profitat de centrarea lui D. Calancea, s-a întors cu doi adversari în spate și a trimis în plasă din 9 metri.

În partea a doua, deși au rămas destul de repede în zece oameni ca urmare a două „galbene” încasate de Dolga, Pecica a fost ceva mai stăpână pe situație. A avut și două ocazii importante, prin Ponta și Puie, iar în minutul 83 a căzut și golul de 1-2. Arsene a bătut bine o lovitură liberă, Șiclovan a întors balonul pe jos în mijlocul careului și V. Fritea l-a lăsat spectator pe Dulhaz. Nervii lui Suciu au cedat pe final, a adresat injurii arbitrilor și a fost și el eliminat de Mateuț.

Păulișana nu încheie tocmai bine campionatul și se obișnuiește cu ideea locul 9, după ce la un moment dat spera la mai mult. „Am pierdut nemeritat câteva puncte în ultima lună de zile și la fel s-a întâmplat și azi. După cum s-au desfășurat ostilitățile, mai ales după eliminarea jucătorului de la Pecica, echitabil era rezultatul de egalitate. Poate, dacă am fi marcat în prima repriză la cele două-trei ocazii destul de bune, altfel s-ar fi jucat acest meci. Așa, am plătit tribut, ca de altfel și în alte partide, unor momente de neatenție, de letargie, iar Pecica a plecat cu toate punctele. Din păcate, etapa viitoare, în meciul cu Lipova, nu voi putea evolua sau sta pe banca echipei mele, fiindcă am confirmat din timp prezența la un turneu de Old Boy’s în Germania, la care participă și UTA. Nu aș vrea să se facă speculații în legătură cu plecare mea chiar înainte de meciul cu liderul Lipova, am făcut o promisiune înainte de a știi programul din Liga 4-a”, a spus Dănuț Mițiți, antrenor și jucător la Păuliș.

În acest moment, Pecica e la mâna ei pentru locul 4 în clasament, pe care – în mod normal – nu are cum să-l rateze. „La ce probleme am întâmpinat în acest sezon, în special cele de efectiv, eu zic că această poziție a 4-a în clasament ar fi una bună. În ceea ce privește meciul de la Păuliș, eu zic că am fost echipa ce a avut mai multe ocazii clare de gol, am atacat mereu, chiar și după eliminarea lui Dolga și punctele sunt binemeritate. Păcat de golul primit, nu aveam voie să cedăm la o fază atât de banală, dar, până la urmă, vacanța e aproape și miza e scăzută”, a menționat Dorel Mutică, tehnicianul Progresului.

Formații:

Păuliș: Dulhaz – E. Calancea, Suciu, Cervenschi (46 Șt. Calancea), Ambruș – Albulescu (85 Bruț), Itu, Savu (85 I. Belei), D. Calancea (83 Gugeanu) – Mițiți, D. Popa

Pecica: Brutyo – Ponta, Ew. Wild, Șiclovan, V. Fritea – Huțanu, R. Fritea, Dolga, Drîglă (52 Koppandi) – Arsene, Puie (84 C. Gabor)

Arbitri: Călin Mateuț – Emil Cristea, Flavia Dumitru.

Observatori AJF: Dorin Vătran, Vasile Rad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button