31/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Își permite Roșu să joace cu juniorii cu Chindia? Prima echipă s-ar putea deconecta până la baraj, iar UTA Under 19 luptă pentru bronzul național în weekend

La cald, imediat după ultimul fluier al partidei cu FC Balotești, Laurențiu Roșu spunea că intenționează să abordeze cu juniorii ultima etapă de campionat. Sâmbătă, la ora 14, la Șiria vine Chindia Târgoviște, meciul nemaiavând absolut nicio miză de clasament.

Teoretic, gruparea arădeană ar putea merge pe „linia verde”, doar că ar trebui ținut cont de două asptecte. În primul rând, ar fi vorba despre riscul unei deconectări a echipei și asta pentru că de la ultimul fluier al confruntării cu ilfovenii lui Călin până startul barajului ar putea trece 17-18 zile. FRF-ul ar trebui să bată în cuie în această săptămâni, poate chiar mâine, datele tur-retur ale barajului de menținere/promovare în Liga 1. Din informațiile noastre, se discută în jurul a două variante 11 sau 12 iunie (prima manșă), respectiv 14 sau 15 (manșa a doua), deși utiștii ar fi dorit să intre ceva mai repede în luptă.

Certitudinea o reprezintă deplasarea UTA-ei Under 19 la București, pentru finala mică a finalei naționale cu LPS Satu Mare. Dar, la fel de bine, se poate face un mixaj între jucătorii de Liga 3-a și rezervele de la echipa de juniori, dacă Roșu chiar își dorește să-și menajeze titularii împotriva târgoviștenilor. Deocamdată, „principalul” arădenilor este în Spania și, la revenirea la Arad, având și datele barajului pe masă, va decide și pe cine va conta sâmbătă.

0
0
%d blogeri au apreciat: