Fotbal juniori

Golgheterii Stanciu și Tăședan prefațează finala județeană la juniori: „Vrem hattrickul pentru Sântana” v.s. „Suntem încrezători, reprezentăm UTA”





Cele mai bune echipe din fotbalul județean își dispută supremația în cadrul finalei de la Curtici. Mâine, de la ora 17,30, UTA și Unirea Sântana joacă pentru trofeu și dreptul de a reperezenta Aradul la zonă și – poate – în fazele superioare a competiției organizate de FRF. Ambele echipe și-au câștigat destul de clar seriile, bifând o singură înfrângere în întreg sezonul.

La prima vedere, Sântana pare ușor favorită și asta pentru că a câștigat precedentele două ediții, dar și pentru că majoritatea jucătorilor săi sunt cu doi-trei ani mai experimentați decât partenerii de întrecere. În plus, câțiva componenți ai lotului, ca Matiș, Bud, Toader, Vârciu sau Stanciu termină al doilea sezon în circuitul formației de Liga a 4-a. „Se poate spune că avem avantajul vârstei, a experienței ceva mai bune, dar nu cred că suntem favoriți. Întâlnim o echipă talentată, care se pregătește zilnic, cu jucători selecționați și din alte părți ale țării și reprezintă UTA, chiar dacă și noi avem parte de absolut toate condițiile din partea conducerii clubului nostru. Dar, nici anul trecut nu am plecat cu prima șansă în fața Zăbraniului și am compensat prin determinare și omogenitate. Jucăm și noi de mult timp în această formulă și am dori să facem hattrickul de cupe la Curtici, iar apoi să reprezentăm cu cinste Aradul”, ne-a mărturisit Vlăduț Stanciu. Golgheter al echipei cu 46 de goluri, plus alte 9 reușite pentru prima echipă, în Liga 4-a, Stanciu s-ar anunța principalul pericol pentru buturile lui Debre dacă: „Îmi revin până miercuri. M-am accidentat destul de grav la șold în meciul de Cupă cu Beliu și chiar dacă mă simt mai bine, șansele sunt reduse să pot intra pe teren”.

Dincolo, „bomberul” UTA-ei, Bogdan Tăședan va fi cu siguranță pe gazon și va conduce un atac din care mai fac parte alți doi fotbaliști extrem de talentați, Petre Șimon și David Miculescu. „Suntem încrezători în șansele noastre, știm ce putem și nu ne e teamă de niciun adversar. Se poate spune că ei au doi-trei ani în fața noastră, dar am început să ne obișnuim și noi cu nivelul competiției de seniori, unde, chiar dacă am cam pierdut, cred că am dat o replică bună tuturor. Personal, nu am văzut echipa lor jucând niciodată, nu le cunosc jucătorii, dar asta are mai puțină importanță. Sunt 90 de minute în care trebuie și putem fi mai buni decât ei, pentru ca apoi să ne batem cu alte echipe din țară. Reprezentăm UTA și trebuie să abordăm meciul ca atare. Sper să înscriu și miercuri, dar cel mai mai important este să câștigăm trofeul”, a menționat Bogdan Tăședan, autor a 32 de goluri, plus cele două din meciul cu Victoria Felnac, din Liga 4-a.

Așadar, miercuri, de la ora 17,30, pe arena „Fontiera” din Curtici, se vor înfrunta – probabil – următoarele „garnituri”:

Sântana: Matis – Toader, Poghirc, Vârciu, Politic – Diaconu, Josan, Marc, Balaban – Stanciu (Neag), Bud

UTA: Debre – Haloș, S. Spătar, Salka, E. Pașcu – Lazie, Isac – Dumitru, Miculescu, Șimon – Tăședan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button