UTA Arad

Deși e ca și împrumutat de Steaua la Astra, Vâlceanu face parte din planurile lui Roșu pentru baraj

Recent, Gigi Becali a anunțat că Robert Vâlceanu va fi redirecționat de Steaua la Astra Giurgiu, după ce va reveni de la Arad, acolo unde este împrumutat până la finalul sezonului. Este clar că nici arădenii nu se vor prevala de clauza de cumpărare a mijlocașului care nu a prea confirmat așteptările.

Chiar dacă există rsicul ca fotbalistul de 20 de ani să fie cu gândul la viitoarea sa echipă, cu care are deja certitudinea că va juca în Liga 1, Laurențiu Roșu anunță: „Vâlceanu e încă jucătorul nostru, UTA este clubul care-l plătește și, ca un jucător profesionist, trebuie să-și facă treaba până la capăt. Voi conta pe absolut toți jucătorii la baraj, mai ales că la data la care vom disputa cele două meciuri, toate celelalte competiții, în afară de meciurile naționalei, vor fi încheiate. Nu cred că vor fi jucători cu gândul în altă parte decât la barajul pe care vrem să-l câștigăm pentru a ne îndeplini obiectivul. Dar, asta nu însemnă că nu voi urmări randamentul fiecarui jucător în următoarea perioadă, urmând să aleg ceea ce este mai bine pentru echipă”.

Stelistul Vâlceanu a fost dorit chiar de Laurențiu Roșu la UTA, dar nu a rupt gura târgului din iarnă încoace. A marcat un singur gol, inutil de altfel, în înfrângerea arădenilor la Brăila (1-2) în prima etapă a noului an în Liga a 2-a.

 

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close