UTA Arad

Mix utist pentru meciul cu Chindia: „Vom vedea cine mai e în formă pentru baraj”





Laurențiu Roșu nu mai e la fel de sigur că va opta doar pe juniori la meciul din ultima etapă, cu Chindia Târgoviște. Antrenorul utist a lăsat impresia că va face un mix, forțat și de unele împrejurări. „Vom juca cu ce avem la dispoziție, dar vom ține cont de problemele medicale și de oboseala acumulată de unii jucători. Sunt unii care au bifat destule minute oficiale, chiar dintre juniori. Apropos de aceștia, îmi pare rău că au pierdut finala Cupei, mi-ar fi plăcut să fie campioni și să se vadă și mai bine roadele muncii depuse. M-aș fi bucurat enorm pentru băieți, dar suntem cu toții mulțumiți de ei, chiar dacă nu au câștigat”, a menționat antrenorul UTA-ei.

Care ar fi cauzele eșecului cu Baloteștiului, privite la rece? „Au fost mai multe. În primul rând, ne-a costat euforia după Poli. Mental, nu au fost pregătiți să joace cu Balotești, iar asta s-a văzut cel mai bine la greșelile comise. A fost cel mai prost meci făcut, de când sunt eu antrenor la UTA. Dar, trebuie să mergem mai departe și să ne pregătim cum putem mai bine de baraj. Chiar dacă meciul cu Chindia nu are o miză reală, vom vedea cine e mai în formă pentru baraj. Jucătorii pot demonstra că merită să joace în cele două meciuri decisive, sau din contră”, a adăugat Roșu, care a anuțat deja absențele lui Manea și Filaret, dar și cele ale juniorilor Stahl, Costin, Jorza și Mara, care vor evolua la București, cu echipa de Under 19, pentru medaliile de bronz naționale. În schimb, Vlad și Covaci vor prinde – probabil – de lotul de 18.

Tot după partida cu Baloteștiul, unele ziare centrale ofereau cota la pariuri pentru victoria ilfovenilor, suferând că ar fi fost ceva în neregulă la acest meci. „Fiecare cu meseria lui, ce le putem spune celor din presă? Speculațiile inevitabile, dar din punctul nostr lucrurile sunt clare. Toate meciurile s-au jucat corect”, a spus Codru Grădinariu, directorul general al arădenilor, completat fiind de Laurențiu Roșu: „Fiecare meci a fost jucat corect. Noi am încercat să le câștigăm pe toate, dorință a fost de fiecare dată. Mai mult, meciul cu Baloteștiul avea miză pentru noi, s-a jucat pe o primă foarte mare, dar, repet, nu am fost conectați din punct de vedere mental și am plătit”. 









Un comentariu

  1. Cu balotesti a fost corect atat sa putut, insa sa ne spuna ca la juventus a fost corect inseamna ca codru chiar ne ia de prosti ,

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button