Arhivă articole

Dezamăgirea lui Burlă: „Credeam că vom promova direct, de acum trebuie să ne concentrăm pe baraj”


UTA se pregătește de cel de-al treilea baraj în numai doi ani de zile. Cel câștigat vara trecută cu Dunărea Călărași nu a fost de ajuns, căci la rând a venit Voluntariul, o formație mult prea solidă pentru „roș-albi”. Peste câteva zile, „Bătrâna Doamnă” se va afla tot în fața unei formații de Liga 1, ce, la prima vedere, pleacă favorită.

Conform regulamentului, Laurențiu Roșu poate utiliza un singur fotbalist Under 21, dar – probabil – nu va descompleta „unsprezecele” ce a dat randament în destule partide oficiale. Mai mult, Bogdan Burlă nu pare a avea concurent pe post, din moment ce pare într-o formă destul de bună, iar Richard Filaret e accidentat. „Sincer, credeam că o să promovăm direct în acest an, dar asta a fost să fie. Totodată, ne-am fi dorit ca, sâmbătă, cu Chindia să fie un joc decisiv pentru o posibilă promovare, dar accidentul cu Baloteștiul ne-a scos din cursă. De acum, trebuie să ne concentrăm pe baraj, indiferent cu cine vom juca”, a spus utistul.

Burlă și-a identificat și posibilii adversari direcți de la „dubla” decisivă pentru un loc în Liga 1. „La Poli, ar fi Bărbuț, un jucător rapid, împotriva căruia am jucat într-un amical acum doi an de zile. Pandurii îl au pe partea aceea pe Firțulescu și el destul de rapid, dar și tehnic. L-am întâlnit pe când evolua la Râmnicu Vâlcea și știu ce poate și el. La Chiajna, ar fi Grădinaru, un jucător care a trecut și pe la Steaua, toți sunt fotbaliști buni. Sperăm, însă, să fim mai buni ca oricare adversar ca echipă în primul rând”, a adăugat fundașul, care peste 4 zile împlinește 21 de ani.

Contractul lui Bogdan Burlă cu UTA, respectiv Atletico, expiră în vara anului viitor, iar fotbalistul e indecis cu privire la viitorul său. „Nu știu ce să zic, cât voi mai juca la UTA și dacă sunt oferte pentru mine. Deocamdată, mă concentrez pe baraj și apoi mai vedem”, a încheiat tânărul utist.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0


0 thoughts on “Dezamăgirea lui Burlă: „Credeam că vom promova direct, de acum trebuie să ne concentrăm pe baraj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.