UTA Arad

Croitoru: „Spectacol agreabil, rezultat echitabil, între două echipe în situații diametral opuse. Succes arădenilor la baraj!”





Echipele ce s-au bătut în stagiunea trecută până în ultima secundă pentru locul la barajele de promovare în Liga 1 au încrucișat săbiile în ultima rundă a sezonului. Dacă UTA și-a menajat o parte dintre titulari, Chindia Târgoviște a aruncat în luptă la Șiria tot ce a avut mai bun. Rezultatul conta, oricum, doar pentru amatorii de statistici și el putea fi oricare la cum s-a desfășurat partida.

A ieșit un 2-2, comentat astfel de antrenorul dâmbovițenilor: „A fost un meci între două echipe aflate în situații diametral opuse. Pe de-o parte, UTA, care este în fața celor mai importante două partide ale campionatului, cele de la barajul de promovare și noi, care am jucat ultima etapă și urmează vacanța. Cred că a ieșit un spectacol agreabil pentru public, cu multe faze de poartă, un număr însemnat de goluri  și un rezultat echitabil. Rezultatul de azi nu a mai contat, nu schimba configurația clasamentului și unii jucători arădeni erau cu gândul la baraj. Noi am venit să jucăm, să facem un joc bun și cred că am reușit, chiar dacă au fost scăpări din punct de vedere al concentrării și al intensității”, a considerat Nicu Croitoru.

Tehnicianul Chindiei a părut puțin nostalgic, atâta timp cât și-a amintit că, acum un an de zile, utistul Manea le spulbera elevilor speranțele de promovare prin intermediul barajului, cu un gol chiar înaintea ultimului fluier de la Brașov. „Anul trecut, campionatul s-a jucat până în ultima secundă și noi am fost marii perdanți. În prelungirile meciului, UTA a reușit să ne ia fața și să se califice la baraj…A fost, a trecut, le doresc arădenilor succes la baraj, sper ca de data aceasta rezultatul să le fie favorabil”.

S-a schimbat Liga a II-a în bine în varianta cu o singură serie? „Dacă nu erau acele abandonuri, cred că soluția cu o serie este bună, două serii nu erau viabile. Este o variantă bună, pe viitor sper să crească și calitatea jocului”, a fost răspunsul lui Croitoru.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button