Arhivă articole

În lipsa căpitanilor votați de echipă, Roșu i-a dat banderola lui Copil: „Evoluție bună, deși, când ești mijlocaș, e bine să apari mai mult în joc”


„Unsprezecele” experimental cu Chindia l-a pus pe Laurențiu Roșu în postura de a alege el căpitanul și asta pentru că niciunul dintre cei cinci fotbaliști votați de vestiar nu s-au aflat pe teren din startul meciului. Gligor, Manea și Miron nu au evoluat deloc, iar Curtuiuș și Chindriș au intrat pe gazon de abia în repriza a doua.

Astfel, antrenorul UTA-ei i-a dat banderola lui Dumitru Copil, considerând – probabil – că e unul dintre cei mai vechi fotbaliști în „alb-roșu”. „Decarul” arădenilor, dar și celalălalt mijlocaș rămas puțin dator în această primăvară, Dumitru Muntean, au făcut risipă de efort, dar nu au reușit realizări notabile. „Atât Copil cât și Muntean au avut o evoluție bună. Într-adevăr, atunci când ești mijlocaș e bine să apari mai mult în joc, să dai pase decisive, poate chiar goluri, să-ți ajuți echipa mai mult. Dar, ambii s-au implicat, au alergat, au centrat, au avut ocazii de gol, ar fi bine să joace și pe viitor cel puțin atât de bine”, a fost comentariul „principalului” utist la adresa elevilor săi la finalul partidei cu Chindia.

Probabil, dintre cei doi fotbaliști, Roșu va alege mijlocașul stânga titular la baraj, deși nu este exclus să evolueze ambii, atâta timp cât regula celor trei jucători Under 21 se reduce la unul singur.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0


0 thoughts on “În lipsa căpitanilor votați de echipă, Roșu i-a dat banderola lui Copil: „Evoluție bună, deși, când ești mijlocaș, e bine să apari mai mult în joc”

  1. Auzi ca evolutie buna , el saracu nu ii in stare sa lege 2 pase , e total pe langa copilu asta. Oare pe ce criteriu se ofera nr 10 la echipa ? Celui care e cel mai slab? alta explicatie nu exista.
    Va rog frumos sa scapati de GRASUL asta din echipa.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.