Fotbal judetean

Se desparte Maghici de Frontiera Curtici după bronzul județean? „Așa cum am dus-o în returul acesta nu se mai poate!”





Ultima etapă a sezonului 2016-2017 a Ligii a IV-a Arad a venit cu cea mai drastică înfrângere a anului pentru Frontiera Curtici. Crișul Chișineu Criș avea 3-0 după un sfert de oră de joc, partida încheindu-se cu scorul de 5-0. Absențele lui Gavriș, A. Don, Măgulean și chair și Parlapan, care a intrat pe final în meci, aveau să conteze, deși antrenorul Dinu Maghici recunoaște: „Ca și scor și atitudine, așteptam mai mult de la acest meci. Pe de altă parte, îi înțeleg pe băieți. Sunt storși după un sezon epuizant, am dus acest retur în doar 13-14 jucători, și-au luat vacanța un pic mai repede. Obiectivul ni l-am impus noi și am reușit să ocupăm locul 3. Chiar dacă rezultatul cu Crișul nu ne face cinste, nu pot fi supărat, băieții s-au autodepășit”.

Ca și majoritatea tehnicienilor din fotbalul județean și tehnicianul școlit la celebra Academie a celor de la Liverpool își încheie contractul cu Frontiera Curtici. „Sper să am o discuție cu domnul primar și membrii Consiliului de Administrație al clubului, pentru a vedea care ar fi obiectivul în campionatul viitor. Eu îmi doresc mai mult, am ajuns pe podium, dar aș vrea mai mult. Îmi iubesc meseria și nu merge cu jumătăți de măsură. Așa cum am dus-o în returul acesta nu se mai poate”, a mai punctat Maghici.

Dacă despre absențele lui Gavriș și A. Don la Criș se știa de la începutul săptămânii, cea a golgheterului primăverii, Petru Măgulean, a  fost de ultim moment. Bunica acestuia a decedat, prilej cu care clubul Frontiera își manifestă toată susținerea morală pentru atacantul revenit în toamna anului trecut la Graniță.

Un comentariu

  1. Fa tu galagie ca tu esti maghici sa vezi cum iti multumesc astia de participare . Sa vezi cum plangi dupa .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button