UTA Arad

„Țiți” Dumitriu îi consideră pe jucătorii lui Poli mai pregătiți de baraj, dar: „Mi-ar plăcea să o văd pe UTA în Liga 1”





Unul dintre cei mai importanți antrenori români postrevoluționari, dar și câștigător din postura de „secund” al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, Dumitru Dumitriu a stat cu ochii pe utiști, marți, pe arena din Sânnicolau Mic. Este vorba despre puștii lui Sandu Gaica, cei care au format în proporție mare Selecționata Aradului ce și-a testat forțele cu România Under 15.

Ca și membru în Comisia Tehnică a FRF, Dumitriu îi însoțește pe „tricolori” la un turneu în Ungaria, dar a avut amabilitatea să-și expună părerea și despre subiectul momentului la Arad, barajul de promovare în elită. „UTA are nevoie de multă șansă, pentru că Poli are avantanjul faptului că jucătorii lor sunt căliți în luptele de Liga 1. Sunt mult mai obișnuiți să joace meciuri cu miză ridicată, dar asta nu înseamnă că Aradul pleacă neapărat cu șansa a doua. Aveți și dumneavoastră aici jucători interensanți. Spre exemplu juniorul Adi Petre a marcat aproape meci de meci și-i prevăd un viitor frumos.  Personal, îi doresc baftă UTA-ei, mi-ar plăcea să o văd la anul în Liga 1”, a spus fostul multiplu campion cu Steaua și câștigător a trei Cupe ale României cu aceeași echipă.

Tocmai pentru că e obișnuit cu ceea ce se întâmplă la gruparea „roș-albastră” am dorit să-i aflăm părerea despre șansele arădeanului Dennis Man de a evolua constant la Steaua. „E greu pentru el să prindă și în acest an echipa, pentru simplu fapt că e atacant, iar acolo Steaua stă foarte bine. Dar, antrenorii vor avea ultimul cuvânt. Depinde și de el cum se antrenează și ce plus va aduce atunci când e folosit”, a mai spus „Țiți” Dumitriu, ajuns la venerabila vârstă de 71 de ani.

Un comentariu

  1. Asa vreau si eu, SA CASTIGE UTA !!! V-om vedea !!! HAI UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII , nu va fie frica de ei, pei pe mama lor , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button