29/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Optimismul lui Copil: „Sunt 100% sigur că anul acesta vom trece de baraj, pentru câțiva dintre noi a sosit vremea să jucăm cu UTA în Liga 1”

Fiindcă în disputele de la baraj cu Poli, UTA e obligată să utilizeze un singur fotbalist Under 21 (și nu trei cât prevedea regulamentul ligii secunde), Laurențiu Roșu poate opta pentru o formație ceva mai experimentată și cu un plus la nivelul mijlocașilor centrali. Acest plus ar putea veni de la Dumitru Copil, care pare foarte conectat și determinat înainte de „duelul” cu timișorenii. „Mister e singurul care va decide dacă joc sau nu la Timișoara și apoi la Șiria. Dar, nu contează cine intră pe teren, atâta timp cât se pa autodepăși și va vărsa și ultima picătură de transpirație. După cum a spus și Norbi (n.a. Polgar), ambiția și determinarea poate bate valoarea. Nu mai departe de barajul trecut, cu Dunărea Călărași, am demonstrat de suntem în stare dacă dăm totul din noi. Cu acea atitudine, de la meciul retur, de la Arad, putem trece de oricine. Personal, am mare încredere în noi, în echipă sunt 100% sigur că anul acesta vom trece de baraj. Suntem aproape toți apți și determinați la maxim”, anunță mijlocașul de 27  de ani.

Copil susține că banderola de căpitan pe care a purtat-o la meciul cu Chindia nu l-a responsabilizat în plus, fiindcă: „Eu zi că sunt responsabil mereu. Sigur, am și contestatari, unii suporteri te înjură, alții te aplaudă. Eu îi rog să fie cu toții alături de noi la acest baraj, chiar și pe cei care – poate – nu mai cred în noi, iar la final să intre pe gazon alături de noi, să ne bucurăm împreună. Îmi doresc enorm să promovez cu UTA și cred că și colegii mei vor același lucru. Pentru câțiva dintre noi și mă refer în special la arădeni, care avem acest vis de mici, a sosit vremea să jucăm cu UTA în Liga 1”, a mai punctat pe un ton optimist  cel care în urmă cu un deceniu era comparat cu „Regele” Hagi.

0
0
%d blogeri au apreciat: