29/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Primă specială de promovare, dar: „Principalul beneficiu este să joci la București, Cluj sau Craiova, în loc de Balotești, Afumați sau Ștefănești”

Ca și sezonul trecut, pe Strătilă et. comp. îi așteaptă un bonus important în caz că ajung la „felia” frumușică din drepturile TV cuvenită prim-divizionarelor. Diferența a fost că în acest an, cel puțin de la mijlocul lunii aprilie și până au pierdut partida de la Călărași, utiștii au avut parte de prime de joc multiplicate, ajungând să încaseze câte 1600 de lei de titular, după victoria cu Olimpia Satu Mare.

Șirul s-a rupt la Călărași, pentru ca apoi să fie reluate odată cu succesele de la Clinceni și Timișoara, cu ASU. De această dată, însă, cele două prime se mai iau multiplicate cu 2, respectiv 3, doar dacă UTA promovează după barajul cu ACS Poli. Însă, pe lângă sumele pomenite până acum se adaugă: „Prima de promovare ce e stabilită încă de la începutul anului”, a menționat Codru Grădinariu.

Dar, Laurențiu Roșu a plusat. „Cred că principalul beneficiu în cazul unei promovări este imaginea fiecărui jucător. Adică să joci la București, Cluj sau Craiova, în loc de Balotești, Afumați sau Ștefănești. După părerea mea, e mai important câștigul sportiv, decât cel economic, chiar dacă nici acesta din urmă nu e de neglijat”, a adăugat Laurențiu Roșu.

0
0
%d blogeri au apreciat: