UTA Arad

Armă în plus pentru ACS Poli, brazilianul Henrique – iertat de Popa





Din ce a susținut la conferința de presă organizată azi, Ionuț Popa se va putea baza pe toți fotbaliștii importanți din lot în prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1, cu UTA. „Lipsesc doar cei mai tineri, care au fost la lotul național”, a spus tehnicianul celor de la Poli, care nu va putea conta sută la sută doar pe juniorii Haruț (accidentat) și Bârnoi (în plină sesiune de BAC), plus mijlocașul central, Poparadu (nerefăcut). În schimb, portarul Straton și fundașul Scutaru ar trebui să fie apți.

Noutatea ar fi revenirea în lot a lui Pedro Henrique. Brazilianul l-a scos din minți pe experimentatul tehnicia prin eliminarea prematură, prostească, din partida pierdută pe teren propriu, cu Pandurii, din antepenultima rundă a podiumului. Atunci Popa spunea că nu-l mai cunoaște pe masivul atacant din Țara Cafelei, dar acum dă impresia că îl ia în calcul chiar pentru un tricou de titular cu arădenii, „L-am cunoscut din nou. Pedro și Drăghici vor face parte din lot, vom avea destule variante în atac”.

Popa nu consideră neapărat un avantaj faptul că a lucrat cu câțiva utiști, care luni și joi îi vor fi adversari. „Într-adevăr, i-am antrenat mi se pare pe Manea, Copil și Chindriș (n.a. Polgar a fost omis), dar nu știu de ce ar trebui să fie acest lucru un avantaj. Într-adevăr, la Chindriș am ținut ceva mai mult, la un moment dat era în vederile mele și îl doream la Iași, în Liga 1. Dar, sunt mulți ani de atunci…”, a mai spus „Mister”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button