Arhivă articole

Popa: „Trebuia să vă dăm șapte! La Șiria vă dăm patru-cinci!” Roșu: „Mai vedem!”


Scene incredibile pe culoarul spre vestiare după partida ACS Poli – UTA, la declarațiile de după partidă în fața camerelor televizunii Digisport. Vizibil frustat de rezultat, antrenorul bănățenilor i s-a adresat omologului utist și i-a spus: „Trebuia să vă dăm șapte! La Șiria vă dăm patru-cinci!”, la care antrenorul utist i-a tăiat-o sec: „Mai vedem”.

Lucrurile au degenerat, Ionuț Popa nu s-a liniștit și a adresat injurii utiștilor, însă după câteva minute de tensiune s-a calmat și și-a îndreptat tirul împotriva centralului Găman : ˝Acest arbitru ne-a făcut praf și cu Pandurii, nu înțeleg de ce a fost delegat? Trebuia să-l recuze conducerea noastră”. Revenind la meci, „Mister” a spus că: „Au ajuns o singură dată la poartă, noi am avut șapte ocazii mari. Arbitrajul a fost așa cum a fost. Trebuia să avem 4-5 la zero la pauză, dar îi batem și la Șiria. Am ratat enorm de mult și am rămas ultima jumătate de oră în zece oameni, tot timpul ne-a dat acest arbitru un jucător afară˝

Laurențiu Roșu nu a comentat jocul per ansamblu, ci doar s-a referit la repriza a doua: „Sper să avem curajul de care am dat dovadă în partea a doua și asta să se întâmple tot meciul de la Șiria. Trebuie să dăm gol, avem nevoie de cel puțin un gol. Suntem și vom fi motivați, nu trebuie să ne mai ambiționeze adversarii cu declarații”

Cu toate că a fost întrerupt de Ionuț Popa, antrenorul utist a reușit să continue: „După cum a fost prima repriză am avut probleme și le-am făcut cadouri. Am intrat timorați, cred că i-am respectat prea mult. Vedem ce se întâmplă, mai sunt 90 de minute. Ei au fost nemulțumiți de arbitraj, dar noi ce să zicem la golul 2 al lui Cânu? Am auzit că a fost offside. Noi am luptat până la final, suntem mulțumiți de atitudinea din repriza a doua. Golul si ocaziile ne dau speranțe pentru retur”

Vom reveni și cu alte declarații date de cei doi antrenori într-un cadru mai calm, în sala de conferințe a arenei Dan Păltinișanu. Totuși, la un moment dat, Popa a fost înjurat de către fanii arădeni care ieșeau de pe stadion, însoțiți de jandarmi.

FOTO: Ciprian Petcuț

 

0
0

0 thoughts on “Popa: „Trebuia să vă dăm șapte! La Șiria vă dăm patru-cinci!” Roșu: „Mai vedem!”

 1. Trebuia sa luați vreo 5. Sincer ce sa căutați in liga 1 cu echipa asta???sincer??? Se vede diferența între poli ai uta de la o posta..poate aveți bulan sa promovați..dar va trebuie 23 de jucatori..și antrenor.. respectul L-a lăsat la el in Moldova..și cu circarul de stratila e numai pe jos dacă îl prindea tamas ii schimba gleznele…

  0

  0
  1. Cum v-ați făcut voi echipă in ultima săptămână, așa putem să o facem și noi. Dacă batem joi insemnă că merităm să promovăm.

   0

   0
   1. Eu sunt neutru nu zic ca merita una sau alta..va respect pt fani care sunt cu mult peste ce echipa aveți sincer…e greu cu echipa asta in liga 1 va trebuie jucatori și nu câțiva cel puțin acum sa vb sincer nu 23 dar 14 clar și antrenor va spun sincer dacă nu după etapa 10 o sa mai vb..dar e diferența mare de valoare între uta și timisoara .uitati-va la Canu sau Sjolic, croitoru alta clasa… pai cu apărarea voastră la fiecare necivil liga 1 veți primi minim 2 goluri…eu va urez bafta dar e foarte greu..

    0

    0
    1. Normal ca e diferenta de valoare intre cele doua echipe…. timisoara daca aduni toate punctele facute….are 41 de puncte.. o echipă de mijlocul clasamentului…. faptul că a ajuns aici nu se datorează valorii sportive.. e si normal ca ne este greu contra lor.. ….. noi am terminat pe locul 3….si nici in liga2 nu am făcut nu știu ce meciuri în care să spui că am dominat cap coada….ca am umilit adversarul….ca am fost cu X clase peste ei….etc. Ei sunt mai buni, dar ne jucam sansa! Si fiti siguri…. daca promovăm.. ..cu siguranta vor veni si jucători de valoare in lot! Fortza UTA!

     0

     0
   1. Ziceam ca dacă era in liga 1 și dădea de tamas și făcea circul ăla cum îl face la fiecare meci zici ca L-a lovit tancul:) e femeie?? Cred ca da….

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.