UTA Arad

Suporter Club UTA își mobilizează favoriții: ,,BARONUL vă priveşte, să nu aveți vreo îndoială că ne vom pregăti de Liga 1 peste o lună!”





După ce au dat detaliile deplasării de luni, de la Timișoara, pentru prima manșă a barajului de promovare în Liga 1, fanii Campioanei Provinciei transmit în mod public un mesaj mobilizator pentru favoriți:

,,Gladiatori ai clubului UTA!”

”Vă aflaţi, mulţi dintre voi, în faţa celor mai importante 180 de minute din cariera voastră. Pentru orice fotbalist, visul de a evoula pe prima scenă este unul care nu poate fi cumpărat sau dat la o parte. În condiţii normale o asemenea dublă confruntare n-ar fi necesitat nicio mobilizare suplimentară. Dar, pentru că atmosfera din jurul echipei n-a fost una foarte bună în ultimele zile, dorim să vă adresăm următoarele cuvinte pentru a ştii în ce măsură credem în voi şi vă puteţi baza pe sprijinul nostru.

Da, există suporteri care nu cred că vă doriţi promovarea, care pun la îndoială motivaţia voastră sau poate tăria de a rezista la presiunile unor jocuri de culise care ar încerca să ne pună piedici extrafotbalistice. Acestor oameni le puteţi răspunde într-un singur fel: cu un deget arătător peste buze, la capătul unei duble manşe în care vă veţi surclasa adversarul!

Da, există suporteri care sunt supăraţi pe voi pentru că în această primăvară, atât în teren cât şi în afara lui, nu aţi fost suficient de serioşi şi profesionişti. Acestor oameni le puteţi răspunde într-un singur fel: arătaţi că aveţi caracter, arătaţi că sunteţi capabili să reparaţi lucrurile pe care tot voi le-aţi stricat. Nu există om sau echipă perfectă; dar cei care reuşesc în viaţă sunt cei care îşi asumă greşelile şi le îndreaptă!

Da, există suporteri care nu cred că sunteţi suficient de buni. Voi însă trebuie să-i faceţi pe aceşti oameni să regrete fiecare clipă în care s-au îndoit de voi. Există doar două alternative şi nimic între ele: fie au dreptate, fie nu! Dovediţi că sunt în eroare, arătaţi-vă valoarea!

Nu există niciun motiv pentru ca promovarea să nu fie singurul obiectiv care contează pentru fiecare dintre voi. Sunteţi la un club care are tradiţie, public şi stabilitate financiară. Sunteţi la un club care îşi doreşte promovarea. Ţinând cont de aceste aspecte există doar două căi pentru fiecare dintre voi: CÂŞTIGAŢI şi veţi dovedi că meritaţi să jucaţi în continuare la un astfel de club şi veţi face un salt atât sufletesc cât şi material. În caz contrar, clubul va merge mai departe spre obiectivul său dar doar alături de oameni care dovedesc că sunt ÎNVINGĂTORI.

O altă motivaţie pe care considerăm că trebuie să o aveţi în minte ca fotbalişti este orgoliul profesional. Dacă aveţi orgoliu ca profesionişti şi ca oameni, veţi învinge şi  veți demonstra țării întregi că sunteți fotbaliști care au reușit să scrie istorie!

Şi, dacă mai era nevoie să vă spunem asta, amintiţi-vă tricoul pe care îl purtaţi. Acest tricou nu e o povară ci un imbold. UTA s-a născut pentru performanţă şi calitate iar orice jucător care poartă acest tricou înseamnă că are calităţile necesare pentru a străluci şi nu pentru a se zbate în mediocritate. Nu contează ce auziţi din tribune de la oameni care au uitat de ce sunt acolo. Contează infinit mai mult că de sus, BARONUL vă priveşte şi nu vă vede ca pe o sumă de calităţi şi defecte ci ca pe o ECHIPĂ; ECHIPA LUI, UTA! Rostiţi conştient acest nume pe tunel înainte de meci şi veţi vedea că adversarii vor păli iar în mintea şi trupul vostru se va produce transformarea care vă va duce la succes.

În final, vă spunem doar atât: în viaţă există oameni care REUŞESC şi oameni care găsesc scuze şi explicaţii. Fiţi din prima categorie. Astfel de meciuri nu se joacă, se câştigă! Noi nu avem nicio îndoială că peste o lună ne vom pregăti împreună de prima ligă. Să nu aveţi nici voi!”

ÎMPREUNĂ PENTRU UN VIS

NU DĂM NICIODATĂ ÎNAPOI

FORZA UTA!

Suporter Club UTA”

Un comentariu

  1. Din pacate, am auzit de la multi oameni care lucreaza pentru UTA atat ca jucatori cat si parte din staff ca aceasta echipa nu isi doreste promovarea din n cauze. Sper sa fie fals, pentru ca daca se intampla ca si anul trecut, unde clar UTA s-a lasat invinsa de miticii din Voluntari, atunci acest brand cunoscut sub numele de UTA Arad va fi pus intr-un colt plin de injuraturi. Nu sunt batut in cap sa nu-mi dau seama ca ACS Poli are un lot mai valoros ca al nostru, dar eu cred ca cu o convingere mare putem face un meci mare.Forza UTA !

    0
    0
    1. Pai daca ai auzit asta direct de la sursa, hai spune-ne si nou ca suntem curiosi, ce jucatori au declarat ca nu se vrea promovarea? Sau iar batem campii aiurea fara cunostinta de cauza?

      0
      0
    2. Daca e ATAT DE CLAR ca anu’ trecut s-au predat la Voluntari,inseamna ca io AM FOST LA ALT MECI.

      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  2. Este adevarat ca ACS a jucat in prima liga si are o experienta in plus fata de UTA, dar cu ambitie si daruire se poate invinge orice echipa, sunt destule exemple mai recente gen: Mioveni -Steaua, ca sa nu mai amintim in trecut de dubla Feyenoord -UTA, unde la prima impresie UTA nu avea nici o sansa in fata castigatoarei Cupei Campionilor Europeni… ori ACS POLI nu este o echipa de speriat, nu degeaba a retrogradat anul trecut si anul asta a terminat in play-out pe locul 6 din 8 adica printre cele mai slabe echipe din prima liga, ajunsa la baraj in ultimele secunde…, asa ca HAI UTA !!!!

    0
    0
  3. Robu si cu Falca s-au inteles deja, pentru unul ar fi un dezastru retrogradarea, iar pentru celalalt promovarea, pentru ca UTA ar fi nevoita sa joace meciurile de acasa in alt oras. Asa ca, pentru binele partidului si al lor personal, jocurile au fost facute.

    0
    0
  4. Superb comunicatul! UTA ARAD
    ,,BARONUL vă priveşte, să nu aveți vreo îndoailă că ne vom pregăti de Liga 1 peste o lună!” ce frumos!!!

    0
    0
  5. Toată lumea știe că nu se vrea promovare..dar chiar de ar dorii , e diferență prea mare de valoare.. nu am in minte nici un meci in care sa legam pase, să dominam adversarii, doar bufă bufă, și heirup pe Curtuius și Petre..în schimb poli pasează bine, au jucători de viteză pe benzi, au bătut echipe ca viitorul sau Astra, chiar și în zi proastă ne bat! Așa că nu va amăgiți , la anul tot la Siria vine … Balotești

    0
    0
    1. Sunt super buni, luni jucam cu REAL MADRID!!! Nici o sansa … Hai ma ce naiba? 180 de minute de Liga 1!!!

      UTA ARAD!

      0
      0
  6. Iata ca a sosit si MOMENTUL ADEVARULUI! Putem ori nu?Dorim au ba? Sau si una si alta? Putina rabdare. 180 de min (plus eventuale Prelungiri si penalty-uri),ne mai depart de raspunsurile la aceste intrebari.Si la multe altele. Orice ar fi,
    noi suporterii, trebuie ca la final sa strigam
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  7. Care scrieti, doar sa scrieti mai bine abtineti-va. NU SUNTETI ARADENI? NU TINETI CU UTA? Pana dupa meci, trebuie doar sa-i incurajam…si dupa aia!!!

    0
    0
  8. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  9. In astfel de meciuri conteaza indarjirea si ambitia jucatorilo sa de monstreze ca sunt buni.Nu jucam nici cu Barca nici cu Juventus Torino de sa le fie frica jucatorilor.Si pana la urma de ce au ales sa fie fotbalisti daca nu o sa arate tot ce e mai bun in ei orice om arata la serviciul lui ce e mai bun in el sau se straduieste sa demonstreze.
    Pentru mine singura problema o reprezinta lipsa infrastructuri in rest FORZA UTA ARAD SI FOARTE BUN COMUNICATUL ramane doar ca jucatorii sa isi fi dat seama de importanta meciului

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button