Alte sporturi

Fostul atlet al Conarului, Gheorghe Gușet a încetat din viață la doar 49 de ani





În urmă cu 17 sezoane, era al doilea sportiv al anului la CSM Conar Arad. Era cotat ca fiind unul dintre atleţii de mare valoare ai României. Şi a continuat să atace podiumurile mondiale până în 2008, chiar dacă la alte cluburi. Din păcate, de câteva ore am aflat că aruncătorul de greutate Gheorghe Guşet, căci despre el vorbim, a plecat dintre noi. În urma unui infarct. La doar 49 de ani.

„Se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. Iti mulţumesc pentru toţi cei 21 de ani petrecuţi împreună,pentru tot ce am realizat împreună în viaţă şi în sport! Ţi am promis că voi fi lângă tine mereu si am fost pînă în ultimul moment al vieţii tale. Tu mi ai promis înainte de operatie ca te întorci la mine..E prima dată când tu nu te ţii de cuvânt..Te iubesc,aşa cum nu am iubit pe nimeni altcineva si nimeni niciodată nu te va înlocui în inima mea!!Drum lin dragostea mea. Dumnezeu să te odihnească în pace iubirea vieţii mele”, a fost mesajul postat pe Facebook de Lorena Boberschi, soţia lui Guşet.

Gheorghe Guşet s-a retras din activitatea competiţională în 2008 din pricina unor probleme medicale. Fostul sportiv a suferit atunci o operaţie de transplant de rinichi. Guşet a fost campion naţional la aruncarea greutăţii între anii 1990-2007 şi a devenit de 16 ori campion balcanic. A participat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice, iar cea mai bună clasare pe plan mondial a fost locul cinci la Campionatul Mondial din 2006, competiţie ce s-a desfăşurat la Moscova. După retragerea din activitatea competiţională, Guşet a fost antrenor la CSM Zalău.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button