UTA Arad

Asalt utist la conferința de presă asupra lui Popa: „Niște proști de suporteri, care nu știu din ce zonă sunt. O să le stric sărbătoarea la Șiria”





Suporterii „Bătrânei Doamne” au onorat cu brio și a doua descindere, în mai puțin de o lună, a UTA-ei pe arena „Dan Păltinișanu”. Galeria „roș-albă” chiar a părut puțin mai numeroasă în această seară, în partida contra celor de la ACS Poli, decât pe 21 mai, când Gligor et. comp. se impuneau fără probleme cu cealaltă Poli, din eșalonul secund. Conform așteptărilor, Curva Sud a rămas goală, dar a existat o mini-tifoserie „alb-violetă” la tribuna a doua. Destul de gălăgioasă și agresivă ca limbaj. Timișorenii, foarte documentați cu ceea ce se întâmplă în Arad și cu zicerile populare de aici, au afișat și două bannere: ”Arad, Șepreuș, Șicula, trei sate de tătă…”, respectiv ”Falcă, fii tare, mai bine un Carrefour, decât un stadion fără valoare”.

Oricum ca și repertoriu și joc de culori (la un moment dat susținătorii arădeni au aprins fumigene „roș-albe”), galeria arădeană a fost superioară. În schimb, au lipsit bannerele ironice la adresa timișorenilor, semn că nici fanii Campioanei Provinciei nu o consideră pe ACS Poli adevărata echipa emblemă a Timișoarei.

Totuși, arădenii au făcut din Ionuț Popa ținta serii. L-au fluierat și în timpul meciului, iar la final, la ieșirea de pe stadion, profitând de faptul că jandarmii i-au condus spre autocare pe lângă sala de conferințe unde experimentatul tehnician răspundea întrebărilor presei, au dezlănțuit iadul. L-au înjurat la unison pe Popa, au dat cu petarde ce i-au întrerupt discursul, însă nici tehnicianul cu domiciliul în Arad nu le-a rămas dator: „Niște proști de suporteri care nu știu din ce zonă sunt. Am să-i pedepsesc și am să-i bat la Șiria și o să le stric sărbătoarea. Mi se fâlfâie de ei, aceștia nu sunt arădeni, arădenii sunt altfel, cu petardele astea par a fi din Kosovo. Poate, sunt din cartiere mărginașe ale orașului. Dacă antrenorul lor a spus că dorea să ne evite, dorința mea a fost să jucăm cu UTA acest baraj. E frumos, înjurăturile mă întărâtă, dacă sunt frumoase le și aplaud”.

Se știe că suporterii „Bătrânei Doamne” consideră că Ionuț Popa nu a făcut tot ce i-a stat în putință să se bată pentru promovare în sezonul 2009-2010, ultimul petrecut de acesta pe banca echipei fanion a Aradului.

FOTO: Ciprian Petcuț

 









Un comentariu

  1. mai uratilor, nul mai jigniti pe falca cu carrefourul, asta e „omu’ kaufland”, de aici si noua denumire a orasului: arad = falkaland. pe cei de la carrefour i-a gonit la voi la tm

    1
    0
  2. Acest individ Ionut Popa dupa ce a facut aseara cred ca si-a pierdut si ultimul gram de respect pe care l-a mai avut in Arad. Omule astia pe care ii faci animale din Kosovo o sa te faca sa plangi de de ciuda joi o sa te umilim fara oprire, noi jenanti astia din tribuna o sa va bagam in liga 2 o sa ne purtam echipa spre victorie.

    1
    0
    1. Pe cine sa băgați voi in liga 2?? Acum sincer nu te-ai uitat la meci??eu sunt neutra ca intrați voi sau rămâne poli tot aia e pt mine…dar sa fim serioși se vede diferența de valoare din avion..ați avut bulan cu carul și in 10 poli putea sa va dea gol pe sfârșit…nivelul echipei e maxim liga 2 maxim maxim.pt liga 1 va trebuie minim 14 jucatori plus antrenor cu personalitate ca la voi știți bine ce acte de indisciplina sunt.. barurile fără jucatorii vostru sunt goale:)) nu înțeleg de ce nu luați voi atitudine suporterii ca doar ii știți…..pacat de voi suporterii care sunteți mult peste echipa și conducere mult peste!! Sa aveți bafta

      0
      0
      1. @Lore draga mai vedem joi, insa eu m-am referit la un antrenor care daca nu era UTA nu era cunoscut iar acum face gesturile astea. Face niste suporterii animale din Kosovo vrea sa se bata cu antrenori de la UTA cu jucatorii. N-am avut asteptarii de la el dar nu ma asteptam la acest spectacol macabru. Da deacod ACS e peste UTA, insa UTA o sa aibe doua lucruri importante joi suporterii si conditia fizica net superiora. In repriza secunda aseara cei de la ACS gafaiau din toti raunchi lor pe cand baietii de la UTA alergau dupa orce minge iar lucrul acesta va fi si mai pregnant joi. Forza UTA!!!!!!!!!!!!

        1
        0
      2. Fata draga , esti neutra …pentru cine ? Nu te-am mai vazut pana acum niciodata pe forum , doar acum ai aparut instant , dar vad ca peste tot pui accentul pe bautura si fotbalisti . Oi fi prietena unuia dintre ei si te-a parasit ? Altfel inexplicabila pasiunea ta pentru acelasi subiect

        1
        1
  3. Nu cred ca Kosovo e o jignire pt galeria noastra, suntem razboinci, asta e. Dar domnul Popa se manifesta ca sirienii la granita cu Ungaria

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button