UTA Arad

Căpitanul lui Poli, atac furibund la adresa „centralului” Găman: „Și-a bătut joc de noi cu zâmbetul pe buze, cum ținem spectatorii la stadion așa?”





La cum s-a jucat prima repriză a barajului de menținere/promovare în Liga 1, se părea că timișorenii nu vor avea probleme să-și îndeplinească obiectivul stagional. Pe lângă cele două goluri, au fost și alte ocazii mari la poarta lui Miron, după care UTA a avut reacție, a înscris golul ce o ține în joc pentru returul de joi, de la Șiria.

Gazdele nu-și pot imagina că au scăpat ocazia unui succes mai clar și, cel puțin Ionuț Popa, dar și căpitanul echipei, l-au scos pe „centralul” George Găman „țap ispășitor”. „Nu știu dacă a fost offside la golul meu, dar acest arbitru sper să nu ne mai arbitreze. Lui Strătilă nu i-a dat galben când a prins de picior, dar lui Neagu i-a dat al doilea galben cam ușor. Ne-a făcut cu zâmbetul pe buze, nu se mai poate așa. Ce facem cu spectatorii, cum îi ținem la stadion, așa? A fost multă lume la meci, păcat. Tot sezonul nu am comentat nimic, dar când s-o facem? Vine Găman și ne face de două ori într-o lună. Vrem să ne respecte și pe noi, nu se poate așa ceva.  Nu fac circ dar vreau să pun punctul pe i. Copil a făcut patru faulturi și centralul zice că e al lui. Mi-a zis: <<E al meu>>. Ce-i aia, al meu? Îmi zice cu zâmbetul pe buze că îmi dă al doilea galben. Strătilă a intrat în mine și nimic. Găman și-a bătut joc de noi cu zâmbetul pe buze. Asta e, ne așteptăm la un meci greu la Șiria. Astăzi puteam încheia conturile din prima repriză, dar am fost neatenți și asta ne-a costat. Avem avataj de un gol, vedem ce va fi”, a spus Gabriel Cânu imediat după finalul meciului din această seară.

Și Andrei Artean e puțin îngrijorat în perspectiva returului cu „Bătrâna Doamnă” după succesul mic al echipei sale. „Vom vedea ce va fi în retur. Sigur că vor avea publicul acesta fanatic de partea lor, dar noi avem încredere. Rezultatul de astăzi a fost mincinos, trebuia să avem 4-0 la pauză. Vedem ce va fi acolo. Nu vreau să acuz arbitrajul, dar sunt multe faze la care ne trăgea în jos și ne făcea să ne pierdem capul, dar nu pot să zic că a influențat centralul rezultatul. Noi am ratat, așa e în fotbal și trebuie să ne chinuim, așa cum am început campionatul. Trebuie să fim concentrați în retur, se simte oboseala la noi, unele echipe deja se adună sa înceapă pregătirea de vară și noi nici nu am terminat campionatul”, a spus mijlocașul central al „alb-violeților”.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. Care spectatori Canule ? Sunteti o echipa fara identitate , ati avut spectatori ca ati jucat cu noi , daca erati cu Sepsi cu greu depaseati cateva sute

    1
    0
  2. Ce meci ai vazut ca(r)nule? Ai dat gol din offside, asa-i? Nu mai fiti smecheri sa puneti presiune ca li se falfaie la LPF de voi, exact ca lui popa de suporterii aradeni.Abia va asteptam la Siria…pe toti:))

    1
    0
    1. si penaltyul neacordat noua in prima repriza unde il pui?

      gol din offside?

      pt. voi a fluierat fault orice atingere…

      1
      0
  3. Despre ce vorbim aici.Cum poti sa acuzi in halul asta arbitrajul cand tu dai gol di offside cand nu se acorda 11 clar pentru UTA cand normal era ca Neagu sa primeasca direct rosu pt ca era situatie clara de gol ,cand la orice atingere se da fault pentru timisoara.Trebuie sa fi chiar penibil sa faci asa ceva.Si cu ce sa intamplat dupa meci e clar ca jucatorii UTEI sunt si mai motivati si spectatorii.George Neagu a aratat inca odata ca e UTIST.

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button